Aamusta asti olo on ollut jotenkin kurja. Olen ollut tosi väsynyt pari päivää, tänäänkin nukuin parin tunnin päikkärit. Varmaan joku flunssa on iskemässä, koska koko ajan myös paleltaa. Muita oireita ei vielä ole. Mieli ei meinaa millään pysyä positiivisena ja on ihan pitänyt pakottaa itsensä ajattelemaan asioita positiivisesti.

Mietin ystäviäni ja heti tulin paremmalle mielelle <3 Heillä usealla on menossa jännä ja ihana elämänvaihe. On tulossa häät, muutto, yksi ystäväni meni juuri kihloihin, vauvauutisiakin olisi niin ihana saada piakoin ja nyt myös yksi läheinen ystäväni on saanut oikean suunnan elämässään <3 Olen niin onnellinen heidän kaikkien puolesta <3 Heti tuli parempi mieli, kun vain ajattelenkin miten jänniä aikoja he elävät <3

Myös poikani kotiutuivat reissultaan ehjin nahoin. Eilen aamulla esikoiseni oli julkaissut kuvan Facebookissa pikkuveljestään, joka ei ollut hirveän mieltä piristävä, mutta kerranhan sitä vaan täytetään 18 v. :) Tänään esikoinen kävi kotona ja kertoi heidän reissustaan tarkemmin, nuorempi täysi-ikäiseni oli kuitannut reissun oikeastaan vaan sanoilla " Hauskaa oli ". Oli kiva jutella esikoiseni kanssa. Istuimme pitkään piharappusilla ja puhuimme paljon. Hän oli reissussa puhunut paljon myös isänsä kanssa ja ehkä tämä reissu taas vei heitä askeleen oikeaan suuntaan. Toisaalta jäin vähän sekaisiin fiiliksiin, mutta pääasia kai on, että poikani ovat tyytyväisiä.

Neiti kotiutui juuri isänsä ja koiran kanssa lenkiltä, näkyy taas satavan taivaan täydeltä jotain jalkorättejä, voihan kevät :0 Mutta taas sain tuomiseksi kasan nyrkkiin puristettuja leskenlehtiä ja pajunoksan, ihana oma kukan poimijani <3

Aamulla sain pitkästä aikaa kaivettua esiin ompelukoneen ja ompelin muutamia hernepusseja. Niillä pystyy tekemään lasten kanssa kaikkea kivaa. Vielä jatkan pussien ompelua, kunhan saan haettua äitiltäni kankaita. Ystäväni kävi äsken kahvilla ja oli kiva nähdä häntä. Kyllä tästäkin päivästä tuli hyvän mielen päivä, vaikka aamulla kaikki tuntuikin jotenkin masentavalta. 

Mukavaa tulevaa viikkoa teille :)