Tapasin sinut ensimmäisen kerran n.puoli vuotta sitten ja rakastuin ensisilmäyksellä. Sinä maailman suloisin silkkiturpa muistutit paljon nuoruusvuosieni hoitoheppaa Kajoa. Uskaltauduin heti selkääsi. Ratsastimme yhdessä syksyisellä pellolla, ravaten ja laukaten. Kävin luonasi säännöllisesti 2 kertaa viikossa. Yhteisiä ratsastushetkiä on takana jo useita kymmeniä. 

Lumien tultua pääsy tutulle pellolle ei enää onnistunut, joten aloitimme ratsastukset maastossa. Pilkkopimeässä metsässä vain otsavalon valaistessa polkuamme ratsastimme ja nautimme yhteisistä retkistä. Neiti on ollut selässäsi useita kertoja, tukilapset olivat myös kerran mukanani ja yhteinen aika kanssasi oli minulle juuri sitä mitä tarvitsin. Hengähdyshetki raskaaseen arkeen. Sitä paljon puhuttua omaa aikaa.

Kunnes sattui se kohtalokas ratsastusonnettomuus ja putosin selästäsi täydessä laukassa. Toki jatkoin ratsastusta senkin jälkeen, kävin edelleen luonasi 2 kertaa viikossa. Ja jokaisella kerralla pelkäsin. Nyt emme ole tavanneet kuukauteen. Olen ollut niin väsynyt huolieni keskellä, etten ole jaksanut lähteä edes tallille. Ja toki on ollut muutakin, mm. tuo kipeä jalka.

Tänään aion kuitenkin vetää saappaat jalkaani ja kypärän päähäni ja tulla luoksesi. Tänään aion ratsastaa tuota tuttua maastolenkkiä. Voi kun voisin sanoa, että tänään aion nauttia taas ratsastuksesta, mutta voin sanoa ihan suoraan, että pelkään kuollakseni :( Tämä kuukauden tauko ei ole ainakaan tehnyt hyvää ratsastuspelolleni. Päinvastoin. Mutta tänään aion siitä huolimatta nousta selkääsi.

Tehdäänhän tästä taas meidän yhteinen, ihana harrastus? Yritäthän olla huomaamatta pelkoani ja annat minun taas luottaa itseeni? Voi kun kaikki menisi hyvin...

* Muoks * Kirjoitin tämän jo tiistaina, jolloin oli tarkoitus tulla luoksesi. En kuitenkaan tullut. Tänään tulen, luultavasti koko automatkan itkeneenä tätä elämän julmuutta. Mutta tulen kuitenkin. Tänään en jaksa pelätä. Enkä edes välittää mitä tapahtuu. Tänään mennään ja kovaa. Tänään voin laulaa sinulle, että " Vie mut minne vaan, taivaanrannan taa..."