Keskikesän juhla, juhannus, on parin päivän päästä. Mihin tämä aika oikeasti katoaa. Koko kevät meni lähes huomaamatta ja kohtahan se on kesäkin ohi. No, ei onneksi kuitenkaan vielä. Aurinko paistaa. Linnut laulaa. Tulossa taas kesäinen päivä. Huomisen kun vielä jaksaisi, niin saisi kolme päivää levätä ennen viimeistä työviikkoa.

Juhannus suunnitelmia meillä ei vielä ole. Paljon riippuu säätilasta mitä tehdään. Äitini pyysi meitä mökille ja jos keli ei ole ihan järkyttävä, niin voi olla, että ajelemme käymään siellä. Matonpesun olen jo monena vuonna aloittanut juhannuksena. Tiedä vaikka sama perinne jatkuisi tänäkin vuonna.

Poikien juhannus suunnitelmat ovat myös avoinna. Varmaan he viettävät aikaa jossain kavereidensa kanssa. Niinkuin yleensäkin. Itse odotan loman alkua jo kovasti, vaikka ilmassa on myös suurta haikeutta. Pitkäaikainen hoitopoikani jää ensi viikon jälkeen pois hoidosta. Kokonaan. Hän tuli luokseni hoitoon 1 vuotiaana ja syksyllä edessä on eskari. Saattaa tulla haikea päivä hänen viimeisestä hoitopäivästään ja koko perhettä tulee varmasti kova ikävä. Onneksi meistä on vuosien varrella tullut hänen vanhempiensa kanssa hyviä ystäviä, joten tulemme varmasti näkemään myös jatkossa.

Kaverimme, joka on usein viettänyt juhannusta luonamme, ilmoitti taas tulevansa juhannuksen viettoon meille, mutta eilen hän jo empi aikaisempia suunnitelmiaan. En siis usko hänen liittyvän juhannuksena seuraamme. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, vaikka hän yllättäisikin meidät ja saapuisi huomenna :)

Hyvää juhannuksen odotusta teille jokaiselle <3