Pääsiäinen alkaa olla loppusuoralla. On kyllä saatu nauttia ihanista aurinkoisista kevätpäivistä. Tänään onkin sitten luvassa taas vaihteeksi lumimyräkkä. Kävimme lasten kanssa luistelemassa, laskettelemassa ja muuten vaan mäenlaskussa. Toiset tukilapset lähtivät eilen kotiinsa, toiset lähtevät tänään. Huomenna olisi vielä vapaa päivä, tosin menoja on paljonkin. Mökille ajelemme päivällä ja iltapäivällä onkin sitten vähän toisenlaista menoa :( Kauhulla odotan mitä huominen tuo tullessaan.

Olen ihan hirveän väsynyt tähän tilanteeseen. Tapaaminen poikien isän kanssa vei viimeisetkin yöuneni ja pelkäsin miten pojat suhtautuvat siihen, että kerroin heidän asioitaan. Vaikka heidän isälleen ne kerroinkin. Nuorempi poikani suhtautui asiaan hyvin ja hänen isänsä soittikin pojallemme  heti meidän tavattuamme. Sen osalta siis kaikki hyvin. Tänään olisi sitten kerrottava esikoiselle keskustelustani hänen isänsä kanssa ja esikoiseni tuntien hän ei ilhdu asiasta lainkaan. Tuntuu, että koko ajan pitää jollekin selitellä jotain asiaa, huokaus.

Olen miettinyt nämä muutamat päivät paljon tuota keskustelua poikien isän kanssa. Toisaalta se toi toivoa tulevaan, hänellä oli hyviä ideoita tulevaisuuteen liittyen, mutta toisaalta se myös lisäsi huoleni määrää. Tieto lisää tuskaa... Poikieni isä kuuluu yhteen Suomen suurimpaan moottoripyöräjengiin, niinkuin olen joskus aiemminkin täällä maininnut. Olihan se meidän tapaaminen jollain lailla hieman koominenkin, kun viereisessä autossa istui auton täydeltä isoja kaljuja miehiä jengiliivit päällä ja me itkettiin siinä auton vieressä. Siskoni kysyikin, että eikö pelottanut, heh. No ei pelottonut ei. Minulle ne kaikki jengiläiset ovat niitä Helvetin enkeleitä. Vaikka eivät tietenkään oikeasti ole, vaan jengejä on useita, mutta olen aina kutsunut heitä sillä nimellä. Viime yönä sain nukuttua  yllättävän hyvin.  Näin sellaista unta, että iso liuta kaljuja miehiä. liivit päällä, moottoripyörillä ajaen lähestyivät minua taivaalta käsin. Kun heräsin, soi päässäni laulu " Enkelit lentää sun uniin..." Niinhän ne taisivat lentää, ne Helvetin enkelit :)

Hyvää pääsiäispäivää teille jokaiselle!