Heräiltiin normaaliin aikaan, seitsemän maissa. Yö oli jostain syystä ihme säätämistä kokoajan. Ähkimistä ja pyörimistä. Mahalleen ja istualleen vänkäämistä. Mikä lie taas mielessä pyörinyt.

Outo lauantaiaamu, kun ei ollut kiirettä mihinkään. Yleensä saa kamalalla kiireellä tehdä aamuhommat, että ennätetään vauvauintiin, mutta nyt jätettiin sekin väliin tuon korvatulehduksen ja tämän flunssan takia.

Aamutoimien jälkeen neiti puuhaili isänsä kanssa lattialla, samoin kuin aamu-unien jälkeen lattia oli nyt huippu juttu. Kovasti yritti tyty eteenpäin päästä, mutta ei niin ei. Ihan pienen matkan muutaman kerran eteni, mutta siihempä se jäikin. Mutta pystyyn hän osaa tukea vasten nousta. Voi minun vauvaa <3 Siis jos/kun hän on istumassa niin siitä hän kapuaa seisomaan ja pari kertaa on jo päässyt itse myös istumaan. Ihana ählääjä <3

Lounas meni taas vanhan kaavan mukaan, aamupalakin unohtui tältä aamulta, joten hyvin varmaan pärjäisi vielä rintamaidolla :)

Nyt lähdettiinkin ystäväni kanssa vaunulenkille unien aikaan ja olipa ihana taas kävellä aurinkoisessa kevätsäässä ( vaikka siis aamulla pakkasta olikin -20, missä se kevät oikeasti viipyy? ) Käveltiin pitkä lenkki flunssasta huolimatta. Neiti nukkui taas klo 12-15. Olikohan hänellä jo jotain kipuja,( korvatulehdus? ) ,kun unet olivat niin huonoja silloin vähän aikaa sitten?

Unien jälkeen lähdettiinkin sitten  taas "kaapunkiin" ;) Käytiin ostamassa turvaistuin. Alkaa näyttää jo ihan hassulta tyttö tuossa kaukalossa, kun on jo niin iso :)

Syötiin samalla  Buffassa ja siinä samalla syötettiin tytölle päivällinen. Voi taivas mikä show!!! Eipä tarvitse taas ihan heti olla ihmisten ilmoilla ruoka-aikaan :0 Ihme ettei kukaan tullut sanomaan mitään, näytti se sen verran hurjalta touhulta, kun minä pidin kädestä kiinni ja mies päästä, muuten ei mitään toiveita saada edes lusikkaa sinne suuhun. Niin kamalasti pää pyörii ja tyttö taistelee vastaan. Miksihän tuon syömisen pitää olla noin kamalaa :( Sitten vielä alkuillan maitoannos auton takapenkillä Cittarin parkkipaikalla ja unet kotimatkalla.

Mukava reissu muuten, jos ei olisi syöttää tarvinnut!

Kotona puuhailtiin sitten uuden istuimen kanssa ja leikittiin jälleen lattialla. Taas oli kiva leikkiä sen "Hakkarais"-kuution kanssa. Voi sitä riemua ;)

Iltapuuro meni entiseen malliin, kauheaa ensi viikolla selvitä siitä yksin, kun mies on iltavuorossa. Sitten saunottiin me tytöt, mies ei malttanut lähteä vielä siihen aikaan, mut osataan me kylpeä kahdestaankin :)

Siitä sitten iltahommien kautta nukkumatin maailmaan <3