Ollaan oltu muksujen kanssa lomalla tämä viikko. Tai nuorempi poikahan on siellä rippileirillä koko viikon ja vanhempi poika lähti juuri työkkäriin, mutta lomalla ollaan silti :)

Eilen kävinkin neitin kanssa rippileiriläistä moikkaamassa. Ihanaa oli käydä, vaikka eihän tässä montaa päivää olla erossa oltu :) Neiti oli ihan tohkeissaan, kun isoveli löytyi ihan ihmeellisestä paikasta. Hän kävi tuijottamassa jokaista leiriläistä vuorollaan, teki kaiken maailman temppuja heidän edessään ja sai kyllä lähes jokaiselta hymyn palkakseen. Myös tuolille kiipeäminen ja siitä hyppääminen ja tietysti kovaan ääneen selittäminen olivat niitä huippu juttuja. Ihana oli taas saada olla pikkusiskon kanssa isoveljeä katsomassa <3 Ne on niitä arjen ihania asioita <3 Sydäntä lämmitti myös rippikoululaisten tekemä taulu, jossa oli rippileirin myönteisiä asioita, oman poikani nimi luki siellä peräti 8 kertaa <3 Huomenna leiri loppuu ja alkaa valmistautuminen suureen juhlaan <3

Kävimme neitin kanssa myös uimahallissa. Mukana olivat myös äitini ja siskontyttöni, minun kummityttöni. Neiti viihtyi yllätys, yllätys erittäin hyvin. Hyppi ja pomppi, laski mäkeä, hullutteli ja polski. Ja sukelsi. Hän oli sukeltanut vahingossa jo ainakin kolme kertaa peräkkäin ennenkuin sain hänet takaisin jaloilleen, sanoin hänelle, että sukelsitpas monta kertaa. Neiti oli hetken hiljaa ja katsoi minua hyvin vakavana sanoen "Yksi kerta riittää", heh. Laskimme myös hurjan isosta vesiliukumäestä ja näin hiihtoloman aikaan jouduimme jonottamaan siellä ylhäällä yllättävän kauan. Neiti keksi siinä sylissäni ollessaan kiskoa bikinien yläosaa pois ja kokoajan selvensi muille ihmisille kovaan ääneen "äitin tissit näkkyy" :) Jipii, välillä sitä toivoo ettei olisi vielä tarvinnut oppia puhumaan :)

Muuten olemme olleet ihan kotosalla, ulkoiltu jonkin verran, tosin joka paikassa on niin liukasta ettei ole kivaa ulkoilla. Ihana ystäväni kyläili meillä yhden päivän ajan, toinen ystäväni kävi eilen ja viikonloppuna mennään vielä yhden ystäväni luo. Olen siivoillut kaappeja ja tarkoitus olisi vielä tehdä iso kasa Karjalanpiirakoita pakastimeen. Saa nähdä minä päivänä otan sen urakakseni. Ikkunat pitäisi kai myös pestä ennen juhlia, ainakin sisäpuolelta ja olisihan sitä paljon muutakin tekemistä. Onneksi minulla on vielä ylityövapaita sillä viikolla kun juhlat sitten ovat. Vaatteetkin alkavat pikkuhiljaa selkiintyä ja kutsutkin sain postitettua alkuviikosta. Eiköhän ne bileet saada menemään ihan kunnialla läpi :)

Lenkkeillä olen jaksanut edelleen, en tosin ennätä sinne joka päivä, mutta monta kertaa viikossa kuitenkin, se on niin ihanaa, varsinkin nyt kun alkaa taas ilmat lämmetä, aurinko paistaa ja tiet ovat sulat. Kuntosalilla käyn myös viikottain. Paino pysyy silti samoissa lukemissa, tylsää :/ Olen muuten löytänyt maailman parhaan juoman, se on ehdottomasti greippimehu, nam, voisin juoda sitä litratolkulla :)