Paukkupakkaset ovat vihdoin hellittäneet. Vaikka ei niitä nyt kauhean montaa päivää ollut. Ihana on päästä kunnolla ulkoilemaan. Luntahan meillä ei juurikaan ole, ehkä sentti pari siellä täällä, mutta ompahan edes vähän valkoista. Saa nähdä ylettyykö Etelä-Suomeen saapuva lumimyräkkä meille asti, vai jäämmekö edelleen lumisateen ulkopuolelle.

Koiruus nauttiin talvesta ja lumesta. Pomppii, juoksee ja työntää kuononsa vähäiseenkin lumikasaan. Kissat taas vihaavat kylmyyttä ja etsivätkin aina talon lämpöisimmät nukkumapaikat. Kissat ovatkin nyt pakkasilla olleet tietysti kokoajan sisällä. Yleensä ulkoilevat päivittäin omassa ulkohäkissään. Ja kyllä on kissa raukat saaneet kyytiä, kun koira, neiti ja hoitolapset niitä hellästi hoitavat ;)

Meidän nuorimman kissan nimi on Leo. Neiti on keksinyt sille lempinimen. Lettu. Noo, nyt hän on päättänyt kutsua itseäänkin lempinimellä ja mikäs sen mukavampaa. Nyt meillä siis kuuluu lukuisia kertoa päivässä :" Äitiiii, täältä tulee Lettu ja V*ttu :) Joopa joo, toivottavasti tuosta ei tule mitään yleistä lempinimeä, vaan se pysyy mielessä vaan täällä kotona kissan ollessa näköpiirissä ;)

Neitistä on tullut hurjan taitava tekemään palapelejä. Hienosti onnistuu jo 30-40 palan pelitkin. Vauvanukkejen hoito on nyt jäänyt vähemmälle, se on kuulema tyttöjen hommaa. Siis täh? Tähän asti olen käsittääkseni ollut myös yhden tyttölapsen äiti. Risto Räppääjästä on tullut neidin suuri idoli. Hän katsoisikin niitä varmaan aamusta iltaan, mikäli se sallittaisiin. Neiti laulaa mainiosti ja kooooovalla äänellä useita Räppääjästä tuttuja lauluja. "...Minä kaipaan vanhan kodin harakkaa..."          Luistimia olisi tarkoitus lähteä kokeilemaan lähipäivinä, samoin sukset pitäisi kaivaa kesäteloiltaan.

Valokuvien laitto tänne blogiin on yllättäin jäänyt kokonaan, hups, en tiedä enää osaisinko edes. Kaikki kuvatkin taitavat olla puhelimessa, eikä ole harmainta aavistusta missä se koneelle siirtoa varten tarvittava johto on. Mutta yritän taas tutustua siihenkin aiheeseen uudestaan...

Ja eipä tarvinnut kauaa odotella sitä kolmatta vauvauutista. Eilen pamahti Facebookissa uusi raskausuutinen ultrakuvalla kerrottuna. Nyt on siis tulossa jo kolme kesävauvaa lähipiiriin <3 Minusta tuntuu, että tästä tulee mieletön vauvavuosi <3 <3

Mutta nyt päiväkahville ennen kuin muksut herää, mukavaa pakkasviikkoa kamut!

WP_20151212_07_51_28_Pro.jpg

Tässäpä meidän karvakorvat :)

WP_20151222_15_37_39_Pro.jpg

Ja tässä koiran kanssa yhteen ottanut joulukukka-asetelma ;)

Hei mä osasin, pikkuisen oli kyllä vaikeuksia. Jatkan harjoittelua :)