Syksyn ensimmäinen päivä, ihanaa <3 Päähän koskee, niinkuin yleensä aina. Muksut ovat aamupalalla, pienin hoitolainen saapuukin tänään vasta myöhemmin, siksi on hetki aikaa istua tässä.

Viikko on vierähtänyt oikeastaan ihan huomaamatta. Päivät kuluvat töitä tehdessä, yksi ilta viikossa menee neitin ratsastuksen parissa ja ensi viikolla alkaa myös hänen telinevoimistelu. Muut illat sitten ihan vaan ollessa ja kotihommia tehdessä. Sain taas pitkän tauon jälkeen käsiini kaksi kiinnostavaa kirjaa, teidän suosittelemianne, mutta vielä en ole päässyt niitä särkyneiden silmälasien takia aloittamaan, toivottavasti kuitenkin pääsen pian.

Monta kertaa olen yrittänyt istahtaa tähän koneen ääreen tarkoituksena kirjoittaa tänne. Päässä pyörii monia ajatuksia, mutta en vaan ole saanut niitä kirjoitettua. En tiedä miksi nykyään tuntuu jotenin vaikealta kirjoittaa tänne. Tämä on tällä hetkellä vähän pakkopullaa. En tiedä miksi, mutta jotenin " pelkään " kertoa asioita ja ajatuksiani liian syvällisesti, vaikka niin olen aina tehnyt. Joten aika näyttää miten blogin jatkossa käy. Palaako kirjoitus innostus vai hiipuuko se kokonaan ja saako blogi jäädä kokonaan taakse. No, aika näyttää ja jospa tämä kirjoittelu taas muuttuisi mukavaksi ja saisin itseni useammin tähän koneelle.

Nyt jatkan päivän touhuja, ihanaa syksyn ensimmäistä päivää teille <3