En käsitä miten aika on taas mennyt niin vauhdilla. Edellinen kirjoitukseni on kesäkuulta!!! Kääk!!!

Mutta minkääs teet, kun ei aika riitä kaikkeen :)

Meillä juhlittiin viikonloppuna neitin 7 v. synttäreitä <3 Minun iso rakas tyttöni lähtee viikon päästä kouluun.

Synttärit olivat kovin odotettu tapahtuma ja päiviä laskettiin ainakin heinäkuun alusta alkaen ja neiti pomppasikin aamulla ylös ennen kukon laulua. Silmät loistaen neiti avasi aamulla ensimmäiset pakettinsa ja vieraita riitti iltaan asti. Jokainen lahja oli ihana ja neiti keräsi kaikki lahjansa samaan laatikkoon, joita sitten myöhään illalla tukilasten kanssa tutki tarkemmin.

Lahjoja tulikin huima määrä, oli paljon Lol-hahmoja, muutama Petsi, tehtäväkirjoja, rahaa, lahjakortteja, valotaulu, vaatteita, karkkia, koulureppu, puhelin, iso talo, joka päätyi petsileikkeihin, paljon koulutarvikkeita ja paljon, paljon muuta. Osa vieraista viihtyi pitkän aikaa neitin kanssa paljussa, joka oli synttäreiden kunniaksi lainattu kaverilta. Herkut maistuivat ja illalla unta ei tarvinnut houkutella.

Ajelimme synttäreiden jälkeisenä päivänä neitin kanssa kaupunkiin. Hetken hiljaisuuden jälkeen hän sanoi iloisella äänellä :" Äiti, minä haluaisin olla kärpänen." Kysyin heti, että miksi ihmeessä? Kärpäsiähän jahdataan kärpäslätkällä ja usein niiden elämä päättyy lätkän alle. Tähän neiti tokaisi hyvin tuohtuneena " Minäpä olisinkin fiksu kärpänen ja lentelisin karkuun sitä lätkää". Voi minun rakas tuleva koululaiseni <3 Minun fiksu kärpäseni <3