Kevät harppoo eteenpäin hurjin askelin. On ollut jo ihanan lämpimiä päiviä ja lisää lämpöä on luvassa. Jopa 20 astetta saattaa ylittyä lähipäivinä, huippua!

Toukokuu on ehdottomasti vuoden paras kuukausi. On ihanaa seurata, kun luonto heräilee pitkän talven jäljiltä. Pöydälläni notkuu isot määrät hieman jo nuupahtaneita leskenlehtiä. Neiti kerää kaikki maljakkoon, mitkä vaan löytää. Leikkimökki on laitettu kesäkuntoon. Tikkataulu on omalla paikallaan. Ulkona tarkenee jo ilman paksuja vaatteita. Linnut laulavat iloisesti, pikku ötökät alkavat ryömiä koloistaan. Kumpa tämä toukokuu ei loppuisi koskaan :)

Viime viikonloppuna vietimme vappua tukipoikien seurassa. Kävimme ostamassa vappuhyrrät, söimme munkkeja, piipahdimme leikkipuistossa, hypimme trampoliinissa, grillasimme ja todellakin nautimme aivan ihanasta kevät säästä. Vappupäivänä juhlimme kummityttöni syntymäpäiviä ja kävimme tivolissa. Vielä viime kesänä neiti ei suostunut yhteenkään laitteeseen, mutta nyt hän kävi laivan ja junan kyydissä, sekä pomppimassa pomppulinnassa. Pommpulinna oli hurjan hauska. Juna ja laiva eivät edelleenkään olleet hänen suosikkejaan, naame mutrussa hän istui kyydissä, mutta istui kuitenkin. Ehkä isot huvipuistot eivät tänäkään kesänä ole vielä meidän juttu :) Myös kevään ensimmäinen jäätelö tuli ostettua jätskikioskilta. Tämä on niin ihanaa aikaa <3

Ylihuomenna alkaa myös kauan odotetut jääkiekon MM-kisat. Ne kuuluvat niin vahvasti meidän kevääseen, että niitä odotetaan koko alkuvuosi. Tänä vuonna niitä seurataan ensimmäistä kertaa pienemmällä porukalla, kun poikani asuu omassa asunnossaan. Se on vähän haikeaa, sillä olemme aina seuranneet ja jännittäneet pelejä yhdessä, mutta onneksi saan seurata niitä kuitenkin toisen poikani kanssa. Ja tänä vuonnahan ei ole epäilystäkään etteikö Suomi voittaisi MM-kultaa ;)

Ensimmäinen opiskeluvuosi ammattikoulussa alkaa pian olla takana. Kovasti poikani jo odottaa kesälomaa, mutta kouluvuosikin on mennyt hyvin. Hän on niin iloinen ja reipas poika, saan olla hänestä todella ylpeä. Esikoiseni on myös ollut yllättävän hyvällä tuulella. Hän käy kotona useita kertoja viikossa, kertoo kuulumisia, nauraa ja iloitsee elämästään. Minun ihanat, rakkaat, isot poikani <3

Eilen läheinen ihminen, minun kummipoikani, otti suuren askeleen elämässään ja päätti lähteä hoitamaan itseään kuntoon. Olen hänestä hurjan ylpeä <3 Matkasta ei varmasti tule helppo, mutta toivon koko sydämestäni hänen onnistuvan. Hän on kulkenut elämässään väärää polkua, mutta nyt hän on itse päättänyt muuttaa elämänsä suunnan. Niin ihanaa <3 Eilen myös pikkuveljeni piipahti kahvilla, olemme nähneet todella harvoin ja kyllä oli ihanaa nähdä häntä. Täytyy oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni ja tavata läheisiään paljon nykyistä useammin.

Olen myös lukenut edelleen kirjoja, tällä kertaa vuorossa olivat " Kun rakkaus ei riitä", sekä " Annan silmät", kumpikin todella hyviä ja koskettavia. Nautin valtavasti ulkona lukemisesta, ihanassa auringonpaisteessa, pihakeinussa istuessani. Saa nähdä minkä kirjan seuraavaksi lainaan äitini kirjakokoelmasta.

Näillä fiiliksillä on hyvä aloittaa viikon viimeinen työpäivä. Oi ihana, ihana toukokuu!!