Uskomatonta, että siitä on jo neljä vuotta, kun sain tavata ensimmäisen kerran tuon ihanan kikkarapääni <3 Oman rakkaan säihkysilmäni ja äkäpussini <3

Nyt hän on jo taitava piirtäjä, hän askartelee mielellään, muovailee innoissaan, maalaa, pujottelee helmiä, värittää värityskirjoja ja tekee erilaisia tehtäväkirjoja. Tavalliset satukirjat ovat edelleen äärettömän tärkeitä, joka ilta luetaan iltasaduksi sama kirja ; " Viiru puijaa Pesosta ", melkein vuoden ajan luimme " Viiru ja Pesonen saavat jouluvieraita " ja hän osaa kummankin kirjan ulkoa sanasta sanaan, vaikka kyseessä on aika pitkät kirjat. Päiväunille mennessä hän valitsee vähintään kolme kirjaa.

Hän hoitaa paljon Rekku-koiraansa, jonka hän osti pari vuotta sitten omilla rahoillaan. Rekku myös nukkuu yöt hänen vieressään.

Neitistä on tullut myös taitava liikkuja. Hän roikkuu pää alaspäin kiikkujen telineissä, kiipeää kaikenlaisiin kiipeilytelineisiin, reisii köyttä pitkin, tekee kuperkeikkoja eteen - ja taaksepäin, ajaa pyörällä ja potkulaudalla, pelaa krokettia, heittää tikkaa ja talvella tietenkin luisteli ja hiihti.

Neiti rakastaa lemmikieläimiämme, hoitaa kolmea kissaamme ja isoveljen kissavauvaa suurella rakkaudella. Taluttaa, opettaa, ruokkii, leikkii ja hulluttelee koiramme kanssa.

Hän syö innolla kaikkia marjoja, poimiikin niitä isoja määriä. Ruoka maistuu hyvin, lempiruokia ovat mm. Lohi, lasagne ja kinkkukiusaus. Hernekeittoa hän ei suostu syömään, eikä muutkaan keitot kuulu suurimpin suosikkeihin.

Vaatteista hän ei hirveästi tykkää, tai kyllä vanhoista vaatteistaan, mutta uusia ei haluaisi ostettavan lainkaan. Lippiskin on pari vuotta vanha ja todella kulunut, mutta mitään muuta hän ei huoli päähänsä.

Hän osaa kirjoittaa oman nimensä, sekä monia muitakin kirjaimia, laskea kahteenkymmeneen ja muutama viikko sitten hän oppi tekemään oikean solmun. Hän on taitava pelaamaan erilaisia lautapelejä.

Hän ihailee isoja veljiään ja viettää heidän kanssaan aikaa aina, kun se vaan on mahdollista. Hän puuhailee " miesten juttuja " isänsä kanssa ; Korjaa autoja, pinoaa polttopuita, lämmittää saunaa, takkaa ja taloa.

Hänellä on hyvin lyhyt pinna, jos joku asia ei onnistu HETI, tavarat saavat kyytiä. Hän myös mököttää helposti, naama mutrulla ja kädet puuskassa, mutta leppyy myös nopeasti.

Hän könyää useita kertoja päivässä syliini ja kuiskaa " Äiti, mä oon sun etana <3 " Tämä on tullut lempinimeksi Viiru ja pesonen - kirjoista.

Voi kuinka paljon minä tuota kiharapäätäni rakastankaan <3 Hyvää syntymäpäivää oma etanani <3