Viikot vierii ja jopa kuukaudetkin, enkä meinaa mukana pysyä 😁

Ulkona paukkuu kolmenkymmenen asteen pakkanen. Tämä talvi onkin ollut ihan oikea talvi, pakkasineen ja lumineen. Neiti on hiihtänyt, luistellut ja laskenut mäkeä ihan urakalla. Tallilla vedimme jopa pulkkaa Petterin kärryjen perässä ja hauskaa oli.

Muuten talvi on mennyt hieman alavireisissä tunnelmissa. Tallilla on paljon ongelmia,  lähinnä seläntakana puhumista, joka vaikuttaa tietysti ilmapiiriin. Myös heppa, jolla olen nyt ratsastanut muutaman kuukauden,  lähteekin yllättäen pois meidän tallilta. No, onneksi nämä on kuitenkin sellaisia pettymyksiä,  joista pääsee yli. Tukiperheasiatkin muuttuivat tässä alkuvuodesta ja mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea eteen tulee.

Vähän aikaa sitten luin pitkästä aikaa kirja, Vilja Eerikan elämästä. Kyllä oli surullista luettavaa, mutta ehdottomasti suosittelen lukemaan. Kaikkien lasten parissa työskentelevien olisi ainakin hyvä lukea se ❤ Nyt olen lukemassa äitini kirjoittamaa kirjaa, Onni on tässä.  Ja ehdottomasti suosittelen myös tämän lukemista ❤

Montakohan päivää olen yrittänyt saada tämän tekstin valmiiksi. Ei taida viikko riittää. 

Pakkaskelit jatkuvat edelleen,  tosin nyt mittari näyttää " vaan " -18 astetta, mutta viima on ihan järkyttävän kova. Voi kun tulisi jo kevät.

Heppani lähti pari päivää sitten takaisin omaan kotiinsa. Jotenkin tuli tosi tyhjä olo. Toivottavasti löydän pian uuden ratsastuskaverin ja onneksi on kuitenkin Petteri ❤ 

Mukavaa talven jatkoa kaikille 💖