Vapaa viikonloppu alkaa olla ohi ja huomenna kodin valtaavat taas villit hoitopojat :) Viime yö meni neitin kanssa ihan pieleen. Alkava flunssa piti neitin hereillä lähes koko yön ja oma oloni on jo nyt täysin nuutunut ja voisin vaan painua nukkumaan. Toivottavasti ensi yö menee hyvin, muuten on kyllä tosi huippu fiilis aloitella uusi työviikko.

Saatiin muuten meidän sukuun taas ihana pieni ihminen, kun reilu viikko sitten siskoni tytön perheeseen syntyi pieni poika, ihanaa <3 Harmi vaan, että he asuvat satojen kilometrien päässä, joten tutustuminen tähän pieneen mieheen jää hyvin vähälle.

Mitähän muuta meille oikein kuuluu...Hmm...No esikoinen ainakin aiheutti jälleen kerran ylimääräisiä sydämenlyöntejä soittaen eräänä aamuna, että verensokerit ovat alle 2 ja diabeetikolle arvo oli jo todella matala. Ennätin kuitenkin paikalle ennen tajunnan lähtöä limpparipullo mukanani ja sokerit saatiin nousemaan, onneksi. Muuten olemme nähneet aika vähän, toki soittelemme usein, mutta ei ole oikein ollut aikaa nyt vierailla edes hänen luonaan :(

Eilen kävimme neitin kanssa vanhempieni luona, jossa näimme myös vanhimman siskoni lapsineen. Ihana oli nähdä kaikkia heitä, vaikka isäni terveydentila huolestuttaakin suuresti. Toivottavasti kaikki kääntyy vielä hyväksi.

Olen yrittänyt pitää yhteyttä ystäviini parhaani mukaan, vaikka tosiaan tuntuu, että työ imee kaikki voimat, eikä illalla jaksa muuta kuin maata hölmönä sohvalla. Mutta eiköhän tähänkin työn muutoksen ajan kanssa totu. Toivottavasti.

Tänään sain selviteltäväkseni erään kaverini lapsen kiusaamistapauksen. Kyseessä tokaluokkalaiset lapset. Voi kauhistus miten pienet ihmiset sortuvat jo kiusaamaan kavereita :( Onneksi kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään " kauhean vakava " asia, mutta koska kiusaaminen on aina väärin, asioihin kannattaa puuttua hyvissä ajoin. Tämän opin hyvin omien poikieni ollessa nuorempia.

Lantin kanssa kaikki näyttää taas hyvältä ja virtaa riittää, joten pääsin taas pitkästä aikaa myös valmennukseen. Huippua jälleen kerran! Pari seuraavaa viikkoa sitten onkin useita tallikäyntejä viikossa, joten saapa nähdä miten väsynyt olen parin viikon päästä :) Ja siis ratsastushan on mitä parhainta ajanvietettä ja siellä jos missä saa työntää kaikki huolet ja murheet syrjään ja vaan nauttia ihanasta karva otuksesta ja vauhdin huumasta, mutta neljäkin iltamenoa raskaiden työpäivien jälkeen saattaa silti käydä raskaaksi.

Pari päivää sitten saimme nauttia ensilumesta <3 Muutaman tunnin ne maassa pysyivät, mutta hetken aikaa maa oli jo valkoinen. Tänään leivoimme neitin kanssa pipareita ja joulutorttuja, nam :) Kotona tuoksuu ihana joulu <3

Ihanaa syksyistä sunnuntai-iltaa teille jokaiselle <3