Hui, hai, heinäkuu ja 8 astetta lämmintä :/ Tuulee hurjasti ja iltapäivälehtien sää kertoo, että ilma tuntuu +4 asteiselta ja se on kyllä totta!

Koko päivä on mennyt ihan vaan sohvalla loikoillessa ja vähän väliä nukkuessa. Olo on ihan kuin jyrän alle jäänyt. Olen aina paljon virkeämpi, kun teen päivisin muutakin, kuin makaan sohvalla ja katson telkkaria. Nyt en meinaa saada itseäni mihinkään järkevään puuhaan. Pitäisi silittää ja sovittaa vaatteita huomisiin juhliin ja tehdä paljon muutakin. Mutta kun ei vaan kiinnosta. Plääh.

Esikoisellekin pitäisi soittaa. Huokaus. En ole soittanut hänelle nyt pariin päivään ollenkaan, kun en jaksaisi taas sitä kiukuttelua, mutta nyt kai se on jo pakko. Tuntuu hirveältä edes ajatella noin, siis ajatella, etten jaksa enkä halua soittaa omalle lapselleni, mutta aina en minäkään jaksa :( Nuorempi poikani oli pitkästä aikaa yötä kotona. Hän on lähes asunut ystävänsä luona koko kesälomansa lähi pitäjässä ja käynyt vaan kääntymässä kotona. Lähinnä syömässä ja hakemassa ruokaa mukaansa. Nyt hän vielä nukkuu, mutta kohta varmaan herää ja pitäisi alkaa selvittelemään myös hänen asioitaan. Toinen huokaus.

Matot on yhä pesemättä. Pari lämmintä päivää meni lapsikatraan kanssa ja näin kylmällä en kyllä lähde niitä pesemään. Voi kesä miksi et voi olla lämmin?

Äsken soitti se kaverini, joka aiheutti harmaita hiuksia muutama viikko sitten laittamillaan viesteillä. Hän kysyi, olenko suuttunut hänelle. No en ole. Sanoin, että olen liian vanha suuttumaan mistään tuommoisesta. Tuntuu ihan hölmöltä, että tässä iässä pitäisi vielä riidellä kavereiden kanssa. Ja on niitä ihan oikeitakin huolen aiheita, joten mitä sitä pahoittamaan mielensä jokaisesta pikku jutusta. Ehkäpä saamme hänet vielä vieraaksemme kesän aikana.

Toinen loma viikko alkaa siis olla lopuillaan. Onneksi saimme käytyä tukipoikien ja tietysti neitin kanssa siellä Visulahdessa. Vesipuistot kun oikeastaan vaatisivat hieman lämpimämmän kesäsään mihin olemme tänä kesänä joutuneet tottumaan. Toinen reissu on tosiaan vielä tehtävä, mutta se saa kyllä olla kaukana vesipuistoista. Vaikka onhan se vielä hyvinkin mahdollista, että edes se yksi hellepäivä sattuu vielä tällekin kesälle :) Itse en vaan enää jaksa siihen uskoa. Mutta jotain ihanaa ja yllättävääkin tapahtui...Nimittäin meidän kissa kotiutui reissuiltansa <3 Täynnä punkkeja, mutta muuten hyvässä kunnossa <3 <3

Kivaa päivää teille, mä tartun puhelimeen ja soitan lapselleni <3