En ymmärrä miten on nykyään niin hankalaa löytää aikaa tänne kirjoitteluun :( Nyt lupaan parantaa tapani, tai lupaan ainakin yrittää!

Viikko 42 alkaa olla lopuillaan. Koululaisten, eskarilaisten ja varmasti monien muidenkin syyslomaviikko. Itsekin olen ollut lähes aina tämän viikon lomalla. Paitsi nyt. Viikko on mennyt töitä paiskiessa ja tukilapsetkin ovat viettäneet meillä koko viikon. Ensin toiset perjantaista perjantaihin ja nyt tukipojat ovat olleet torstaista asti ja lähtevät tänään kotiinsa. Hulinaa on siis riittänyt. Olemme käyneet useaan kertaan tallilla ja vielä tänään menen sinne poikien kanssa. Pojat haetaan sitten sieltä ja itse  pääsen valmennukseen, huippua!

Kävimme toisten tukilasten kanssa myös uimassa ja olimme parina päivänä isolla porukalla haravoimassa vanhempieni pihassa. Parhaimmillaan siellä oli minun ja vanhempieni lisäksi peräti 9 lasta ahkeroimassa, kun siskoni lapset olivat mummon ja ukin luona yökylässä. Hyvin rivakasti saatiin piha lähes haravoitua :)

Esikoista olen onnistunut tapaamaan pari kertaa kiireisestä viikosta huolimatta ja nuoremman poikani kanssa olemme toki nähneet useasti. Neiti on viettänyt myös ensimmäistä lomaansa eskarista ja ihanaa on ollut, kun hänkin on saanut olla viikon osa hoitoryhmääni <3

Päässä pyörii tuhat ja yksi asiaa. Elämä mietityttää moneltakin osalta. Mikä ei tietenkään ole mitään uutta. Lupaan kirjoitella pian lisää, ehkä jo huomenna. Nyt täytyy jatkaa hommia!

Kivaa syksyistä sunnuntaita teille kaikille <3