No niin, jospa sitä nyt saisi vastattua tähän Lilin toiseenkin haasteeseen...

 

1. Kestovaipat vai kertikset?

Vastaan ehdottomasti kertikset, vaikka ihan toisin olin suunnitellut. Ostin ihania kestovaippoja kirpparilta ja tarkoitus oli tosiaan niitä käyttääkin, mutta ei vaan sitten kuitenkaan ollut meidän juttu. Nostan kyllä hattua kaikille jotka tähän rumbaan ryhtyvät!

2.Vauvan kuolaa omaan suuhun vai kunnon puklu karvalankamatolle?

Kaikesta mahdollisesta karvalankomatolla on kokemuksia, joten vastaan sen. Hyvin ne karvat saa puhdistettua, vaikkei koko mattoa pesekään :)

3.Vauvanhoitovinkkejä ventovieraalta vai anopilta?

Tää on helppo, ehdottomasti ventovieraalta, mielummin vaikka kaupantätiltä kassajonossa, kuin anopilta!

4.Rattaiden kiskominen ylös pitkiä rappusia vai puskeminen ylös jäistä/sohjoista jyrkkää rinnettä?

Kummastakin on kokemusta työn puolesta ja valinta on aika paha. Mutta päädyin kuitenkin rappusiin. En ehkä tosin nukkuvaa lasta lähtisi kiskomaan, mutta hereillä olevat jopa tykkää siitä rytinästä ;)

5.Ruokalapun laittaminen vai pienenpieniä nappeja sisältävän nappirivistön napittaminen?

Tääkin on helppo, ruokalapun laittaminen ei tuota minkäänlaisia ongelmia :)

6.Vihaisen vauvan kirkuminen julkisessa kulkuneuvossa vai ravintolassa?

Tämä onkin sit aika vaikea...Toisaalta ravintolassa ihmiset kattoo tosi vihaisena jos lapsi karjuu, mutta siellä ehkä pystyy pakenemaan paikalta hetkeksi ja rauhoittelemaan lasta, kun taas esim.linja-autossa on vaan oltava paikallaan ja annettava lapsen kirkua...Hmmmm...Valitsen silti julkisen kulkuneuvon!

7.Raskauskilot vai imetyksen jälkeinen hiustenlähtö?

Mieluummin valitsisin tuon hiustenlähdön. Vaikka ei sekään mukavaa ollut. Nyt onneksi jo normalisoitunut ja kiloja ei tullut liikaa ja en tiedä miten ne niin nopeasti katosivat, painoin kolme viikkoa synnytyksen jälkeen jo useita kiloja vähemmän, kuin raskauden alkaessa :/

8.Nenän niistäminen niistäjällä vai rään putsaaminen nenästä vanupuikolla?

Vanupuikko on ehdottomasti meidän juttu. Tuolla niistäjällä kun yritän puhdistaa, niin neiti karjuu kurkkusuorana ja potkii ja sätkii vimmatusti.

9.Vauvan kynsien leikkaaminen vai silmätippojen laittaminen?

Tämä on taas hankala kysymys...Mutta valitsen kynsienleikkaamisen, hankalaa sekin on, mutta voisin kuvitella et neitille silmätippojen laittaminen olisi vieläkin hankalampaa.

10.Kunnon yöunet vai ilta tyttöjen kanssa?

Helppoa...Tottakai kunnon yöunet :)

11.Sikeät päiväunet vauvan kanssa vai "päiväunet" miehen kanssa?

Ööööö...Useimmin valitsisin sikeät päiväunet vauvan kanssa, mutta toki aina silloin tällöin "päiväunet" miehenkin kanssa ovat oikein tervetulleet ;)

 

Siinäpäs se sitten olikin, kiva haaste jälleen kerran :)