Ensimmäinen lomapäivä, juhuuuuuu :) Yö oli katastrofi, en edes muista milloin viimeksi olisi tarvinnut neitin takia valvoa, mutta nyt valvottiin. Yhdeksältä mentiin normaalisti illalla nukkumaan. Neiti voihki ja öhki heti nukahdettuaan. Istui, laitteli tyynyään, huokaili syvään. Kahdeltatoista kävin hakemassa särkylääkettä, jonka voimin sitten nukuttiin neljään. Sen jälkeen tyttö istui ja jutteli ja teki milloin mitäkin. Puoli seitsemältä nukahti uudelleen. Itse en siis sen neljän jälkeen nukkunut. Seitsemän jälkeen piti kiskoa tyttö ylös ja kahdeksalta vein hänet mummon hoitoon ja lähdin lääkäriin. Lääkäri oli oireistani ihmeissään. Sanoi kyynärpää vaivojen olevan samankaltaiset, kuin golf-kyynärpäässä, mutta ei kai nyt sentään golf-polvet ja muutkin luut ja nivelet? Verikokeita otettiin kahdeksan tuubia, ainakin kilpirauhaskokeet, tulehdusarvot ja reuma. Muita en ymmärtänyt. Soittoaika lääkärille keskiviikkona. Kivut ovat vaihdelleet kovasti, lauantaina pidin siskoni kyynärpää tukea koko päivän, jonka jälkeen käsi oli täysin kivuton noin puolen tunnin ajan, jonka jälkeen kipu taas palasi. Nyt on kivut ihan siedettävät, varsinkaan jos ei tee mitään raskasta. Nyt siis odotellaan keskiviikkoon.

Lääkärin jälkeen oli kehityskeskustelu pomon kanssa. Kylläpä se meni suurimmaksi osaksi tätä minun elämääni puidessa, mitään erikoisia ohjeita en saanut mihinkään ongelmaan. Ainoastaan erityislastentarhanopettaja saapuu seuraamaan hoitoryhmääni. En usko siitä olevan mitään apua kyseiseen ongelmaan, mutta kokeillaan.

Jäimme vielä äitini ja isäni luo syömään, ihania äitin lihapullia :) En edes muista milloin olisin syönyt niin paljon kerralla. Neiti on kipeän oloinen, silmät ja nenä vuotaa, mutta kuumetta ei ainakaan vielä ole. Toivottavasti koko loma ei mene sairastaessa...Neiti näki hetken aikaa myös kolmea serkkuaan, jotka saapuivat mummolaan yökylään. Kyllä siellä varmasti riittää hulinaa tälle illalle :) Minä olisin jo ihan valmis kaatumaan petiin, toivottavasti ensi yönä saadaan nukkua.