Tänään alkoi syysloma. Kello soi tuttuun tapaan ennen kuutta, kun täytyi herätellä poitsu kouluun. Mun lapset ei osaa herätä herätyskellolla, kun ovat tottuneet, että olen kotona ja herätän :) Esikoinen on joutunut nyt opettelemaan sen taidon, kun ei asu enää kotona. Aloitin jo aamulla neidin vielä nukkuessa normaalia viikkosiivousta, jonka jatkoin loppuun kauppareissun jälkeen. Tukipojat saapuivat iltapäivällä ja toiset tukilapset äsken. Loma ei siis ihan täysin lomailusta käy, mutta ei valittamista :)

Aamulla herätessä kurkku ihan pilalla, nenä tukossa ja muutenkin olo kuin jyrän alle jääneellä. Liekö se hometalo syynä, vai kenties flunssa iskemässä. Miksi aina lomalla, prkl !!! No, Finrexinin ja särkylääkkeiden avulla olo on ihan ok, katsellaan miksikä se tästä muuttuu.

Muutaman päivän ajan olen itse ollut jotenkin vaisu, ajatuksissani ja jotenkin huonolla tuulella. Päähän on koskenut tänään yllättävän paljon ja myös muutamana aikaisempana päivänä. Nukkuminenkin on ollut hankalampaa, kuin pitkään aikaan. Mutta jospa sitä tästä taas jotenkin piristyisi, tuo hulinajoukko Pikku kakkosen äärellä ainakin pitää huolen siitä, ettei ihan liikaa pysty omiin ajatuksiinsa uppoamaan :)

Aamulla avatessani Facebookin luin sieltä ilmoituksen, joka sai taas mieleni synkemmäksi. Toki tiesin sen asian jo, ei se yllätyksenä tullut, mutta jotenkin sitä on vaikea vieläkään hyväksyä. Tuntuu surulliselta, pelottavalta ja jotenkin liian lopulliselta. Toivottovasti kaikki asiat vielä jotenkin järjestyy...

Näillä ei niin loistavilla fiiliksillä aloitellaan siis lomaa,mutta nyt en ennätä tämän enempää kirjoittelemaan, täytyy lähteä silittämään  mun " erikoisen tukipojan " hamahelmitöitä, joita hän tekee oikeastaan aina, kun mahdollista :)

Kivaa syysloman alkua kaikille lomailijoille <3