Sataa, sataa ja vielä kerran sataa. Taitaa olla jo kolmas päivä putkeen. Vaikka minä syksystä tykkäänkin, niin tämä jatkuva sade kyllä ei ole minunkaan mieleen.

Viikonloppuna jälleen tukipojat olivat luonamme. Ulkoilu jäi aika vähälle, mutta hyvin viikonloppu kuitenin meni. Kävimme pitkän kaavan mukaan riehumassa Hoplopissa ja hauskaa oli :) Rakentelimme myös erilaisilla palikoilla, kävimme vanhempieni luona ja muksut leikkivär roolivaatteilla.

Rakas ystäväni oli luonamme melkein koko perjantain ja oli kyllä ihana jutella ihan kasvotusten. Vaikka puhummekin puhelimessa useita kertoja päivässä, niin aina se on ihan eri juttu, kun pääsee juttelemaan ihan " livenä ". Myös syksyn yksi kohokohdista alkoi perjantaina, nimittäin vain elämää :) Ihana ohjelma ja kuuluu nimenomaan syksyyn.

Neiti oppi eilen sanomaan jollain lailla R-kirjaimen. Tänään se on vaan parantunut ja ihan tauotta hän rupattaa vanhaa lorua " Ärrän kierrän orren ympäri..." Melkein alkaa jo ärsyttämään sama värssy, mutta pitäähän se antaa lapsen harjoitella uutta taitoa :)

Mutta nyt pyykkien kimppuun ja ehkäpä vielä aloitan tänään uuden kirjankin. Mukavaa sunnuntai-iltaa kamut!