Nyt ei tarvitse valittaa, ettei ole lunta. Nyt sitä nimittäin on. Koko eilisen päivän pyrytti  ihan hurjasti ja samanlainen myräkkä oli viimeksi perjantaina. Mutta hyvä näin, talvi on ihanaa aikaa.

Joulu on ensi viikolla. Kääk. Miten se voi tulla jo nyt? Syksy on mennyt tosi nopeasti ja vuoden ihanin juhla on ihan lähellä <3

Alkuviikon olenkin ollut ylityövapailla ja huomenna alkaa arki. Tosin tätäkin aamua on piristämässä ystäväni pieni poika, joten ei ihan vapaa-päivä ole tämäkään. Päivällä suuntaamme neitin kanssa tallille ja illalla olisi neitin kauan odottama telinevoimistelu, joka onkin viimeinen ennen joulua. Viime viikolla " temppis" oli luonnollisesti peruttu itsenäisyyspäivän vuoksi ja kaksi viikkoa on pitänyt odotella tätä iltaa.

Syksyyn on mahtunut paljon huolia. Nuoremman poikani koulunkäynti, tai juuri se ettei hän käy sitä, on aiheuttanut valvottuja öitä. Viime viikolla asiaan kuitenkiin saatiin jotain selvyyttä ja opiskelu jatkuu henkilökohtaisen opetussuunnitelman tahtiin. En uskalla vielä huokaista, että kaikki menisi hyvin, mutta koulun kirjoilla poika jatkaa kuitenkin ja se on jo hyvä asia. Esikoisen raivonpuuska reilu viikko sitten laantui onneksi yhtä nopeasti kuin alkoikin ja hän soitti heti seuraavana päivänä ja pyysi anteeksi raivoamistaan. Eilen juttelimme asiasta myös hänen käydessään kotona ja ihan fiksusti hän asioihin suhtautui. Niinkuin yleensä suhtautuu alku raivoamisen ja minun mieleni pahoittamisen jälkeen.

Mutta nyt täytyy lähteä aamupalan laittoon ja kohta lumihommiin pihalle.

Kivaa ja lumista päivää teille jokaiselle!