Tänään olemme puuhailleet koko päivän neljästään, siis minä, neiti ja tukilapset. Mies lähti aamulla parin sadan kilometrin päähän kaverinsa luo ja täytyy kyllä myöntää, että meillä on ollut oikein mukava päivä :)

Olemme piirtäneet, tehneet hamahelmitöitä, pelanneet Uunoa, jutelleet ja nauraneet. Onollut  ihana saada ihan muuta ajateltavaa, kuin mitä viikolla mielessäni on pyörinyt. Lapset ovat niin avoimia, aitoja, täynnä iloa ja energiaa. Heidän kanssaan touhutessa tuntee elävänsä. Onneksi elämääni kuuluu paljon lapsia <3 

Kävin heidän kanssaan paikkakunnallamme olevassa laskettelukeskuksessa. Pulkka-, liukuri- ja kelkkamäessä ja oli ihan huippu kivaa!! Suunnittelimme jo seuraavalle kerralle ihan oikeaa laskettelureissua, siis suksilla. Hyvä ystäväni oli lapsiensa kanssa mukana, aurinko paistoi ja pakkasta muutama aste. Siis täydellinen ulkoilu ilma. Kyllä talvi vaan on niin ihana vuodenaika!

Nyt muksut viettävät hyvin ansaittua leffa hetkeä itse valitsemiensa irtokarkkien parissa. Päydällä iso kulhollinen popcorneja. Koira nukkuu sohvan vieressä ja minä lähden hakemaan saunapuita. Illalla alkaa Putous, jipii :)

Mukavaa lauantai-iltaa :)