Nyt kun on tullut purnattua ja analysoitua näitä kylmiä kesäsäitä, niin jatketaan samalla linjalla :) Voisin ehkä harkita ammatinvaihtoa ja rueta sääprofeetaksi :) Hellemekkojen kaappiin vienti taisi toimia, eilen nimittäin vietettiin ihanaa kesäpäivää auringonpaisteessa. Samoin tämä päivä näyttää oikein hyvältä, kovasta tuulesta huolimatta :) Täytyy muistaa ensi kesänä pitää mekot visusti talvisäilössä :)

Eilen kävimme neitin kanssa läheisessä kaupungissa kotieläinpihassa. Olemme käyneet siellä jo useana kesänä ja täytyy kyllä sanoa, että omistajan vaihdos on tehnyt kyseiselle paikalle pelkästään hyvää. Aitaukset ja häkit olivat puhtaat ja siistit ja jokaisessa tarhassa oli asukas. Oli ihania jättikaneja, marsuja, villapossuja, minipossu, mahtavan kokoinen äitipossu neljän pikkuisensa kanssa, vuohia, hevosia, lehmiä, yli 30 vuotias aasirouva ja paljon, paljon muuta. Neiti ruokki kaikkia eläimiä pitkään ja hartaasti ja pääsi lopuksi vielä ratsastamaankin.

Kotieläinpihasta menimmekin lähes suoraan ystäväni ja hänen lastensa järjestämiin kesäjuhliin. Ihania tarjottavia oli pöydän täydeltä. Arpajaiset, kynsienlakkausta, tehtävärata ja mukavaa yhdessäoloa. Ja aurinko tosiaan paistoi pilvettömältä taivaalta.

Tänä aamuna neiti kävi jo isänsä ja koiran kanssa uimassa, minä siivosin kotona, plääh. Kohta saapuvat tukipojat ja illemmalla toisetkin tukilapset, joten hulinaa tiedossa.

Nyt peukut ja varpaat pystyyn, että saisimme nauttia näistä kesäisistä päivistä mahdollisimman pitkään. Kivaa kesäpäivää kaikille teille ja hei vaan kesäkuu, ensi vuonna nähdään :)