Niin se pitkäkin loma loppuu ja arki alkaa. Ihan yllättävän kivuttomasti kävi tämä ensimmäiseen työaamuun herääminen. Viikko meni hurjan nopeasti, maanantaina kun rupesin illalla nukkumaan niin tuntui, että herätessä oli jo perjantai :)

Eikä me tehty edes mitään erikoista, normi kesäjuttuja. Viikko oli paahtavan kuuma, ihan jo liian kuuma. Tukilapset olivat meillä tiistaihin asti, kävimme uimassa ja nautimme auringonpaisteesta. Yhden päivän ystäväni vietti meillä, juuri se ystävä, jonka elämä on nyt hyvin raskasta. Päivä meni kuitenkin pääosin hyvin, jopa nauroimme yhdessä, mutta toki myös itkimme. Hän sanoi minulle, että olen tällä hetkellä hänen ainoa ystävänsä, jonka elämässä kaikki on hyvin. Siis mitä ihmettä??? Tuntui oudolta, minä kun olen tottunut siihen, että minulla on aina vaan ongelmia ja huolia :0 Mutta täytyy nyt yrittää ottaa kaikki irti tästä paremmasta ajan jaksosta, kyllä ne murheet ja huolet vielä palaavat minunkin elämääni ;)

Yhtenä iltana kävimme mieheni kanssa pitkän keskustelun neuvolan lomakkeen innoittamana. Aiheet olivat tietysti neitin normaalit kuviot, mutta myös taitomme kasvattajina, vanhempina, sekä meidän parisuhde. Keskustelu meni yllättävän hyvin ja se tuli todella tarpeeseen.

Pääsin myös ensimmäistä kertaa itse mukaan veneilemään ja kalastamaan ja edelleen se on ehdottomasti yksi kesän parhaimpia juttuja. Mökillä kävin tällä kertaa yksin ja nautin ihan eri tavalla, kuin aijemmilla kerroilla. Tein kaikki hommat rauhassa ja sen jälkeen istuskelin laiturilla ja uin, ihanaa!!!

Vanhempi poikani on ollut edelleen yllättävän hyvällä tuulella, hän käy paljon kotona ja aina se on yhtä ihanaa <3 Muutama päivä sitten hän kävi hakemassa kananmunia, oli tekemässä lihapullia. Ihanaa, kun hän valmistaa itse ruokiaan, eikä syö pelkkiä valmis eväitä <3 Nuorempi poikani on lähes asunut kaverinsa luona lähi pitäjässä :) Käy hän toki aina välillä kotonakin, mutta usein lähtee ystävänsä luokse yöksi :) Ja oli hän muutaman päivän myös isänsä luona Oulussa. Kiva, että näki isäänsäkin, vanhempi poikamme ei halunnut sinne lähteä, se tuntuu aika surulliselta, mutta ymmärrän häntä hyvin, välit isään kun eivät edelleenkään ole kovin läheiset :( Viime kesien festari reissuille kumpikaan poika ei tänä kesänä halunnut lähteä.

Viikko huipentui sitten neitin synttärikemuihin. Ja samalla loman lopettajaisiin :) Vieraita kävi paljon, ihania lahjoja tuli hurjat määrät, herkut maistuivat ja neiti oli silminnähden onnellinen <3 Minun rakas kiharapääni <3

Mukavaa alkanutta elokuuta ystäväiset <3