Jaahas, täällä olikin lomatunnelmat ilman mitään muuta kirjoitusta, heh. Kokeillaampas uudestaan.

Olen lomaillut nyt 2 ja puoli viikkoa. Kelit ovat vaihdelleet suuresti, muutamia hellepäiviä lukuunottamatta ilma ei ole ollut mikään paras mahdollinen, välillä jopa hyytävän kylmä, mutta näillehän me ei mitään voida.

Viime viikko meni ohi vähän huomaamatta. Jouduimme ystäväni kanssa keskelle aikamoista sotkua heppa-asioihin liittyen ja niitä selvitellessä meni koko viikko. Kymmeniä puheluita, viestejä ja miljoona eri juttua netistä luettuna. Kamala viikko. Tällä viikolla saimme asioihin hieman valoa ja nyt sitten vaan odotellaan sormet ja varpaat ristissä.

Tukipojat ovat olleet meillä kohta viikon. Kävimme heidän kanssaan Nokkakiven huvipuistossa. Se on mielestäni juuri sopiva paikka ainakin tälle minun porukalleni. Reissu meni hyvin ja oli oikein hauskaa. Eilen olin sitten vanhempieni kanssa Joensuussa. Kiertelimme kirpputoreja, kävimme syömässä ( kiitos isä ja äiti, ruoka oli ihanaa ) ja kävimme kesäteatterissa katsomassa Jaakko Tepon tarinoihin perustuvan Toivo Ryynäsen elämä ja teot. Se oli tosi hyvä ja oli ihana viettää päivä vanhempieni kanssa. Ilman lapsia.

Tallilla olemme olleet lähes päivittäin ja mikäs sen mukavampaa. Uimassakin käyty muutama kerta.

Huomenna on esikoisellani jännä päivä. Lähden aamulla käymään hänen kanssaan läheisessä kaupungissa. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Ihanaa ja toivon mukaan aurinkoista kesän jatkoa teille ihanat <3