KYLLÄ SITÄ RAKASTAISIN, PAIJAILISIN SITÄ AINA, ARKENA JA SUNNUNTAINA

Jostain syystä vieläkin on kiva leikitellä ajatuksella, että ehkäpä mekin voidaan onnistua. Epätoivo ei siis vieläkään ole iskenyt vasten kasvoja, vaan toivossa on edelleenkin ihana elää. Mutta ei ole enää montaa päivää, kun tulos on selvillä. Ja vaikka kuinka olen koko hoidon ajan varautunut ja uskonut negaan, niin kovaa ja korkealta tullaan kyllä alas.

Tässä hoidossa ja siirrossa olen oikeasti tehnyt ihan kaiken voitavani ; Makoilin kolme ensimmäistä päivää, olen juonut litrakaupalla vettä ( liekkö toi maha siksi niin turvoksissa ), kahvia en ole juonut, kuin yhden kupin aamulla, normaalisti menee varmaan pari litraa päivässä, sit tietysti kaikki noi pillerit ja vitamiinit ja kammottavan makuinen vehnisöljy. Eikä seksiä, eikä saunaa. Eikä mitään muutakaan "rajua tempomista", vaan rauhallista oleilua, lähes stressitöntä piinailua ja sit, kun alkiot oli vielä parhaimmat mitä ikinä on saatu, niin kyllä täytyy sanoa, et mitään muuta ei enää pysty tekemään. Jos tulos on nega, niin sehän on varmaa, ettei mikään alkio koskaan tule kiinnittymään tähän kroppaan. Niin, limishän oli myös hyvä,13 mm, joten joku vika on sit tässä mun pirullisessa kropassa

Olin ensimmäistä kertaa jopa niin hullu, et kävin vau.fi sivulla katsomassa meidän murusten lasketunajan, 6.8.2012. Joo, tiedän, tosi hullua ja harmittaa jo, et kävinkin, mut kai sitä saa fiilistellä ja haaveilla mielin määrin näin viimeisen hoidon "kunniaksi".

Oireita ei ole YHTÄÄN, maha turpoaa päivän aikana aina jalkapallon kokoiseksi, housut ei mahdu enää puolilta päivin kiinni. Kipujakin on edelleen, mutta kyllä ne ovat jo heikkenemässä. Mitään raskauteen viittaavaa ei siis ole Mutta ei ole onneksi ollut sitäkään " pp3:n maanjäristystä" eikä päänsärkyä. Nyt elellään niitä päiviä, että päänsäryn kuuluisi astua kehiin, mikäli mennään samoja ratoja, kuin aijemmin ( tosin toivon tietysti koko sydämestäni, ettei mentäisi samoja kaavoja ). Tänään jo PP6, voi miten lähellä totuuden hetkeä tässä oikeasti jo ollaan. Neljä päivää ja se on siinä. Nyt voisin pysäyttää kellot hetkiseksi ja vaan nauttia. Mutta toisaalta, mitäpä sitä piinaa pitkittämään, ei se tulosta kuitenkaan muuta.

Pregnyl vaikuttaa testissä edelleen, jääköhän se ainiaaksi mun elimistöön