Huhhuh mikä viikko. Taidan vaihtaa jälleen alaa ja ryhtyä salapoliisiksi. Selvitettiin nimittäin parhaan kaverini kanssa ihan uskomaton juttu.

Kaikki alkoi keväällä, kun yksi kaverini hehkutti facebookissa miten hänen tyttönsä on kirjoittanut ylioppilaaksi ihan hurjan hyvällä todistuksella. Tästä oli juttua jopa paikallislehdessä. Myöhemmin juttu oli  poistettu ja oikaisu kertoi, ettei kyseinen tyttö ole ylioppilas.

Monet kylillä puhuivat ääneen epäilyksiään ja tuntui, että kaikki ei nyt tosiaankaan täsmää. Tytön kerrottiin opiskelevan lääketieteitä ja olevan töissä paikallisella terveyskeskuksella LÄÄKÄRINÄ:

No muutaman puhelun se vaati, että juttu saatiin selvitettyä ja tosiaan kaikki oli täyttä valhetta. Opiskelut, kirjoitukset, työpaikat.Tuntuu ihan käsittämättömältä, miten tällaiseen valheeseen on koko perhe lähtenyt mukaan.

Toivottavasti he nyt toimivat oikein ja selvittävät valheitaan eri viranomaisille, tosin en usko että he toimivat näin, koska he syyttävät koko jutusta nyt minua ja ystävääni, koska selvitimme totuuden, päästiin jopa kaikille mahdollisille estolistoille sosiaaliseen mediaan heidän toimestaan :) Kaikkea se maa päällään kantaakin.