Keskikesän juhla alkaa olla loppusuoralla. Kelit ovat olleet paremmat mitä luvattiin, mutta ei kuitenkaan kovin kesäiset. Eilen illalla tosin lämmintä oli peräti 19 astetta ja aurinkokin paistoi. Teimme perheen kanssa hyvää ruokaa, kermaperunoita ja pihvejä ja illalla tietysti grillasimme makkaraa. Neiti vietti aikaa naapurintytön kanssa sekä omalla, että naapurin pihalla ja kävi myös naapureiden mukana katsomassa juhannuskokkoa. Poikien piti juhlia juhannusta kaveripiirissä omalla kylällä, mutta suunnitelmiin tuli muutoksia. Esikoinen soitti illalla lähikaupungista, että auto on särkynyt sinne ( yllätys, yllätys ) ja niimpä lähdin hakemaan hänet ja hänen kaverinsa kaupungista pois. Esikoinen haki pikkuveljensä auton lainaan ja lähti asunnolleen. En tiedä jatkuiko kuskin pesti vielä vai jäikö hän asunnolleen iltaa viettämään. Nuorempi poikani ilmoitti tänään iltapäivällä, että onkin lähtenyt juhannuksen viettoon Kalajoelle. Hups. Niin ne suunnitelmat muuttuu näköjään ihan lennossa ja eipä kyllä yllätä yhtään :) Jospa hän pääsisi sieltä huomenna poiskin, ettei tarvitsisi lähteä hakemaan :)

Tänään kävimme neitin kanssa vanhempieni luona juhannuskahvilla :) Tapasimme siskon tytön perheineen, sekä omia sisaruksiani. Olipa ihanaa ja äiti oli jälleen kerran loihtinut pöydän täyteen herkkuja, nam. Nuorin pikkuveljeni on ollut juhannus festareilla keskiviikosta asti, minun autollani. Huomenna hän kavereineen kotiutuu. Toivottavasti paluumatkakin sujuu hyvin.

Päivä ennättikin jo vaihtua sunnuntaille, mutta en jaksa kirjoittaa tätä uudestaan :) Tänään onkin edessä sadepäivä. Plääh. Neiti jo ennätti askartelemaan paloauton ja nyt hoitaa kissaa ja katsoo pikkukakkosta. Tänään mennään taas mökille. Nyt ei taideta päästä uimaan, mutta ompahan jotain tekemistä. Mies haki eilen hinaamalla esikoisen auton kotiin ja vika ei ole ihan pikkuinen, joten eiköhän mun auto, joka siis tänään kotiutuu, siirry suoraan esikoisen pihaan. Hemmetti, että alkaa oikeasti kiristää hermoja nämä ainaiset ongelmat autojen kanssa.

Vielä viime viikolla sääennusteet hehkuttivat, että Suomeen saapuu hellejakso. No, yllättäin se eilen peruttiin ja tulevalle viikolle luvattiin sadetta, sadetta ja vielä kerran sadetta. Voihan piip. Kyllä tällaiset ilmat vaan entistä enemmän vahvistaa tunnetta, että talvi, kevät ja syksy ovat ne parhaat vuodenajat. Jouluun olikin eilen tasan 6 kuukautta, joten ihanaa joulun odotusta teille kaikille :)