Sitä voisi ajatella, että elämä taas väsyttää. Syynä pikkuinen vauva. Joo, elämä ehkä väsyttääkin, mutta ei siitä syystä.
Vauva on edelleen aivan ihana, kasvaa kovaa vauhtia ( aika voisi hetkeksi pysähtyä tähän ). Vauva on myös aika vaativa, ei meitä ihan helpolla päästetä, mutta mikäs sen ihanampaa, kuin hoitaa ja helliä häntä.
En tiedä olenko minä syypää hänen vaativuuteensa, olenhan niin rakastunut häneen, etten tahtoisi koskaan päästää häntä sylistäni ja olenkin varmaan tehnyt hänestä sylivauvanblush Mutta näin meillä nyt mennään eteenpäin, häntä kantaen.

Pikkuinen on huono nukahtamaan, oikea taistelija, joka taistelee unta vastaan. Ensin tätä taistelua käytiin vain iltaisin, päivä nukkumiset menivät oikein hyvin. Nyt Muru taistelee unta vastaan jo päivälläkin, onneksi vaunuissa uni maistuu. Ja mummon kiikussa. Haen sen tänään äitiltäni lainaan.
Oma selkäni huutaa armoa. Joku lihas alaselästä on varmasti tulehtunut, eikä jatkuva vauvan kantaminen ainakaan yhtään helpota kipua. Eikä se, ettei voi syödä kuin panadolia. Mutta en valita, ainakaan kovin useinwink

Jonkun verran olen kantanut vauvaa kantoliinassa, mutta en vaan ole oikein päässyt sen kanssa yhteisymmärrykseen. Ehkä se on harjoituksen puutetta. Ja kyllä siinäkin selkä joutuu aika koville. Mutta jatketaan harjoittelua.

Mutta sitten toiseen asiaan. Tuleviin ristiäisiin. Plääh. Haluaisin perua ne ja vaan ilmoittaa nimen maistraattiin. Ahdistaa koko tuleva toimitus ja syynä siihen on kummivalinnatsad

Kaikki haluaisivat näköjään lapsemme kummeiksi ja tekevät sen vielä erittäin selväksi. Minullakin olisi ainakin se kymmenen hyvää ehdokasta, mutta kaikkia me ei voida valita ja se aiheuttaa mielipahaa lähipiirissäni.
En tiedä miten asian kanssa olisi oltava? Annettava läheisten suuttua ja kirota meidät valintojemme vuoksi maanrakoon vai selitellä valintoja?
En tiedä ja tällä hetkellä tuntuu, etten jaksa edes välittää.
Miten hemmetissä ystävät ja läheiset edes kehtaavat loukkaantua jos heitä ei valita kummeiksi? Ja vieläpä näyttää sen ihan avoimesti?
*Huokaus*
Kaikki halukkaat vaan eivät yksinkertaisesti voi tulla kummeiksi. He voivat kuitenkin olla osa lapsemme elämää ihan samalla tavalla, vain se " hieno titteli" puuttuu.
Tämä asia vaivaa minua ja niimpä ristiäisistä tulikin ahdistava tilaisuus, ei kaunis ja ihana, jota lämmöllä odottaisin.frown

Onneksi tänään ihana ystäväni kävi vierailulla, on aina niin ihanaa nähdä häntä ja se kummasti piristi mieltäheart Ja toinen ihana ystäväni saapuu kyläilemään muksujensa kanssa myös tänään, elämässä on siis paljon ihania asioita, kaikesta huolimattaheart