Heinäkuun alku on ollut ihanan lämmin. Viikonloppua vietimme ison lapsikatraan kanssa, kun kaikki neljä tukilasta olivat luonamme ja entinen hoitolapseni,se eskarilainen, oli myös lauantaina yökylässä. Kävimme eväsretkellä uimarannalla ja jokainen uskaltautui uimaan, minä myös :) Vierailimme myös vanhempieni luona ja kävimme ongella. Saimme saaliiksi 7 kalaa, enempää ei edes viitsitty yrittää, koska ainoa kissamme, joka kaloja syö, on edelleen kadoksissa :( Muksut tekivät itselleen kaarnaveneet ja uittivat niitä innoissaan rannassa. Myös koiralle oli kiva heitellä keppejä. Toiset tukilapset lähtivät sunnuntaina kotiinsa, samoin kuin hoitopoikani ja tukipoikien kanssa jatkamme vielä huomiseen asti. Neiti kävi yksin naapurin tytön synttäreillä, voi minun iso ihana lapseni <3

Eilen olimme neitin ja tukipoikien kanssa kesälomareissulla. Kävimme Visulahdessa ja kyllä oli hauskaa. Paikka on mitä mainioin juuri tuon ikäisille lapsille ja ilmakin oli helteisen lämmin. Neiti olikin reipastunut huimasti viime kesästä ja uskaltautui kaikkiin mahdollisiin härveleihin. Vain iso hurja viikinkilaiva jäi kokeilematta ja sekin vain sen takia, etten suostunut siihen mukaan.

Tänä aamuna, tai yötähän se vielä oli, heräsin itse kolmelta! Siis kolmelta, enkä nukkunut sen jälkeen yhtään. Ystäväni vauva tuli kuudelta hoitoon ja kun hän puolen päivän maissa lähti kotiinsa nukuin pienimmän tukipojan kanssa lähes tunnin päiväunet, neitin ja isomman tukipojan puuhaillessa ulkona. Kylläpä piristi kummasti. Neitihän ei nuku enää ollenkaan päiväunia ja ihan hyvä niin, saapahan hänet illalla nukkumaan hyvinkin helposti, vaikka aina se menee lähemmäksi puolta kymmentä ennenkuin hän nukahtaa.

Esikoisen kiukuttelu " vähän " latisti viikonlopun tunnelmia, myös hänen eilinen puhelinsoittonsa masensa mieltäni ollessamme Visulahdessa, mutta kiva viikonloppu meillä muuten oli. Huomenna tosiaan tukipojat lähtevät kotiinsa oltuaan meillä perjantaista asti. Mitenkähän sitä osaa olla pelkästään neitin kanssa :)

Mukavaa maanantai-iltaa teille! Mä aion kohta katsoa vanhat Salkkarit, joihin siis taas kerran jäin koukkuun, vaikka nyt en moneen päivään niitä pystynytkään katsomaan. Pojat ja neiti puuhastelevat pihalla ja koti on ihanan hiljainen :) Salkkareiden jälkeen sitten rupeankin tekemään iltapalaksi mansikkarahkaa, nam :)