Ja ennenkaikkea ihana kesäinen ilma! On tätä odotettukin!! Nyt mittari näyttää toista päivää hellelukemia, 27 astetta :)

Meillä on menossa oikein urakalla erilaisia kesälomaprojekteja. Neitiin liittyen. Loman alussa päätin, että neiti saa siirtyä kokonaan kotiruokaan, on oltu "vähän"laiskoja ja syötelty noita valmiita purkkeja ihan liikaakin. Tämä projekti on hyvällä mallilla. Toisena suunnitelmana oli luopua vihdoinkin pinnasängystä ja siirtää tyttö isojen tyttöjen sänkyyn. Tämäkin on toteutettu ilman mitään ongelmia. Kolmas muutos oli eroon syöttötuolista, sekin kävi ihan huomaamatta, löysin nimittäin kirparilta VITOSELLA Triptrap-tuolin kopion, ilman turvakaarta ja siinäpä neiti nätisti kököttää ruokailuajat. Neljäs iso muutos olisi siirtyminen päiväunille sisällä, joo-o, tyttö on siis köllötellyt tähän asti päiväunensa vaunuissa, ja mikäpäs siinä, mutta tahtoo nämä kesäloma-ajat olla naapurustossakin aikamoista hulinaa ja sen vuoksi unetkin sitten jää hyvinkin lyhyeksi. Tänään ensimmäiset unet sitten sisällä ja hyvin nukahti ja nukkuu siis edelleen, vau! Seuraava projekti onkin sitten vähän hankalampi, eroon vaipoista :/ Tämäkin on ihan hyvällä mallilla, jos kokoajan ollaan itse hommassa täysillä mukana, mutta heti jos hetkeksi unohdat pottailun, niin kyllä sen unohtaa neitikin. Mutta tästä on hyvä jatkaa. Tutista luopuminen oli myös yksi tavoite, mutta katsellaanhan nämä muut nyt ensin.

Meidän loma on mennyt hyvin. Ensin pari viikkoa paleltiin sisällä ja leikkipuistoissa, mutta nyt helteen palatessa ollaan nautittu ihan täysillä. Eilen neiti ui pari tuntia omassa uima-altaassaan pihalla, hyppi altaaseen käännetyn pesuvadin päältä ja voi sitä riemua. Uimarannalla ei olla vielä käyty kertaakaan, mutta eiköhän sinnekin tässä viikon edetessä ennätetä. Ukkiani kävimme myös katsomassa sairaalassa. Mukana olivat neitin ja minun lisäkseni kaksi pikkuveljeäni. Ukki oli yllättävän hyvä vointinen, väsynyt toki, mutta muisti meidät kaikki ja olipa ihanaa nähdä hänet. Ja tietysti kävimme myös mummoni luona. Nyt he ovatkin yhdessä Kyyhkylän kuntoutumiskeskuksessa, jonne ukki myös näillä näkymin jää. Ihanaa, että he saivat vielä viettää aikaa yhdessä <3

Lomasuunnitelmat meillä on vielä ihan suunnitteluasteella. Mies jää lomalle tämän viikon jälkeen ja jotain kivaa on tarkoitus tehdä koko perheen voimin! Neitin kummitätin ja hänen lastensa kanssa olisi tarkoitus piipahtaa Limusilla Iisalmessa ja suunnitteilla on toki myös vierailu kotieläinpuistossa. Ja olla vaan ja nauttia vihdoin alkaneista lomasäistä :)

Huomenna meidän perhe saa uuden perheenjäsenen, kun pikkuinen kisuvauva muuttaa meille <3 Siskoni kissa sai pentuja huhtikuussa, sellaisia joiden isä on luppakorvainen ( en muista rotua ) ja sieltä sitten ihana oranssi vauva meidän kissakatraaseen liittyy <3

Kohta olisi tarkoitus lähteä mattopyykille. Tosin siellä on varmasti kaikki muutkin lomalaiset, mutta ompahan ainakin yritetty :)

Mukavia ja leppoisia lomapäiviä kaikille, nyt nautitaan auringosta :)