Tässä on neitin kanssa vietetty vapaa päiviä kovassa pakkasessa. Eilen olikin pitkästä aikaa pakkasta yli -20 astetta, tänä aamuna mittari näytttää -15. On ollut ihana olla vapaalla, vaikka mitään ihmeellistä ei ollakaan puuhattu. Vanhempieni luona kävimme kyläilemässä ja neiti sai taas hoidella Heppu-kissaa. Sain äitiltäni lainaan kirjan, Anneli Auerin Murhalesken muistelmat, ja kirja on kyllä niin hyvä, etten malttaisi lopettaa lukemista lainkaan. Hyvä ystäväni kävi eilen kahvilla 6kk ikäisen vauvansa kanssa, ihana oli nähdä heitä ja sain myös samalla huomattavasti lyhyemmän hiusmallin ystäväni toimiessa parturina ja neidin viihdyttäessä pientä vierasta :) Päiviini on myös kuulunut hurja määrä Uuno-korttien peluuta, nytkin neiti odottaa kortit valmiiksi jaettuna, että aloitamme matsin, olen myös vähän siivoillut paikkoja ja puhunut ystävien kanssa puhelimessa. Hyvä ystäväni josta olen paljon kirjoittanut täälläkin, on nyt raskaiden tosiasioiden äärellä, hän siis erosi jo kesällä, mutta olosuhteiden pakosta asuu vielä entisen miehensä , siis minun pikkuveljeni, kanssa, mutta nyt vihdoin asiassa tapahtuu ihan oikea ero ja tavaroiden jako on käynnissä. Ero on ollut raskas ystävälleni ja nyt kun hän joutuu luopumaan rakkaasta kodistaan, haavat revitään jälleen auki. Tai ei hän ihan juuri nyt joudu kodistaan muuttamaan, mutta kevään aikana kuitenkin. Suunnittelimme, että hän asuisi välillä meillä, ennen kuin löytää oman asunnon ja tietää minnepäin Suomea hän suuntaa. Olen aina valmis ottamaan hänet asumaan meille <3

Viikonloppuna tosiaan kävimme neitin ja tukilasten kanssa laskettelemassa ja yllätys oli suuri, kun neitikin suostui suksille ja laski monta mäkeä. Ihanaa!!! Nyt hän odottaa jo kovasti ilmojen lauhtumista, että päästäisiin uudestaan rinteeseen ja jopa minä aion uskaltautua suksille :) Luistelusta on myös tullut neitin suuri suosikki ja hän suihkiikin menemään hurjaa vauhtia. Kyllä on taas todettava, että talvi on niiiin hyvä vuodenaika :)

Mukavaa keskiviikkoa kamut, nyt Uunon kimppuun, sitten leipomaan ja jospa vielä kirppareillakin pyörähdettäis tänään ennen kuin pääsen taas kirjan pariin :)