Sain siskoltani ihanan itsetehdyn unisiepparin lahjaksi. Tuolla se nyt koristaa makuuhuonetta. Sen tarkoitushan on karkoittaa pahat unet :) No, sen se on kyllä tehnyt, mutta se on karkoittanut kaikki muutkin unet. Tuntuu, etten saa nukuttua yhtään. Päivällä ja illalla olen hurjan väsynyt ja kun vihdoin pääsen sänkyyn, ei unesta ole tietoakaan. Hemmetti. Väsyttää niin kamalasti kokoajan, ettei mitään järkeä. Ja vielä pitäisi jaksaa tämä pitkä työpäivä ,samoin kuin huominen. Voihan plääh.

Kai nämä kelitkin taas väsyttää ja masentaa. Ei ole vielä oikein kesää ollutkaan ja kohta on kesäkuukin eletty. Muutama yksittäinen lämmin päivä, mutta sitten aina viilenee hirveisiin lukemiin. Nytkin taitaa juuri ja juuri olla se 10 astetta lämmintä ja samaa kurjuutta on luvattu koko juhannukseksi. Samoin koko ensi viikoksi. Kyllä tämä on suoraan sanottuna jostain syvältä. Aina sitä sanotaan, että pääasia, että on loma. No, minä en yhdy niihin sanoihin. Onhan loma tietysti aina ihana ja odotettu asia, mutta jos ilmat on niin kylmät ettei ilman takkia tarkene liikkua missään, niin kyllä se vaan masentaa. Itikoita on enemmän kuin ikinä, joten ulkoilu ei kiinnosta pätkääkään jos ei aurinkoa näy missään. 

Yksi hoitopoikani siirtyy loman jälkeen eskariin. Huomenna vietämme hänen viimeistä hoitopäiväänsä meillä. Oli suunnitelmissa mennä rannalle ja jäätelölle. No, voihan rannalle tietysti mennä takki päälläkin töröttämään ja jäätelön syödä sisällä, kun ulkona sormet paleltuu, mutta eipä se nyt ihan sama asia ole.

Kissä raukkakaan ei ole saapunut kotiin, eikä edes näyttäytynyt kertaakaan :( En usko, että saamme sitä enää takaisin :(

Tähän aamuun ei taida löytyä mitään positiivista kirjoitettavaa, paitsi tietysti se huomisen jälkeen koittava loma. Se, ettei kello soi aamuisin ja saa olla vaikka yöpuvussa koko päivän. Onhan sekin jo paljon, mutta kyllä lämmin loma olisi paljon mukavempi juttu.

Mutta näillä mennään, onneksi kohta on syksy ja ihana joulu :) Kivaa päivää teille <3