Usein tulee purnattua kesän telkkari tarjontaa. Uusintoja, uusintoja ja vielä kerran uusintoja. Mutta mikäs sen mukavampaa :) Tänä kesänä on tullut katsottua yllättävän paljon telkkaria, ehkäpä näistä kurjista keleistä johtuen. Ajattelin huvikseni kirjoitella ylös mitä kaikkea katson, tai ainakin haluisin katsoa :)

Ehdottomasti suurin suosikkini on vanhan Salkkarit ja vanhat Uusi päivä- jaksot, huippuja molemmat :) Seurasin myös vanhaa Selvietyjien tuotantokautta, joka loppui jo ja tietysti lauantai- iltaisin tulevaa uutta Selviytyjiä. Olen myös seurannut jonkun verran uusintana myöskin tulevaa Beverly hills 90210, ihana nuorten sarja :)

Arki-iltaisin tulee joku ihmeellinen deittiohjelma, Love island, ja minä olen alkanut seuraamaan myös sitä :) Tiistaista torstaihin klo 21-23 ja täyttä humpuukkia, mutta kivaa seurattavaa :)

Katson myös silloin tällöin Leijonan luolaa, sekin on kiva ohjelma, mutta en kyllä seuraa sitä säännöllisesti. Joskus katson myös Amazing racea, muttasenkin seuraaminen on nyt vähän jäänyt.

Enpä minä oikeastaan muuta katsokaan, näin kesäaikana, mutta onhan noissakin jo seurattavaa :)

Mukavaa päivää teille vaikkapa sinne telkkarien äärelle :)