Voi kurjuus näitä kelejä. Ei näy kesästä vielä merkkiäkään. Muutama lämmin päivä oli viime viikon alussa, mutta nyt kun katsoo sääennusteita tai muuten vaan ikkunasta ulos, niin pahalta näyttää. Lämpöasteita taitaa olla peräti viisi ja aurinkoa ei näy missään. Mutta ei auta valitus, tähän on tyydyttävä.

Viikonloppua vietimme jälleen kerran tukilasten kanssa. Ulkoiltua tuli lähes aamusta iltaan, vaikka kelit eivät meitä suosineetkaan. Eilinen menikin sitten sisähommissa, kun vettä satoi aamusta iltaan.

No tulipa kesä tai ei, sille me ei mahdeta mitään. Onneksi mitään kesävaatteita ei ole vielä ennätetty kaivaa esiin, vaan mennään ihan lopputalven vaatetuksella :0

Juttelin tänään hyvän ystäväni kanssa puhelimessa. Voi miten pahoillani olen hänen puolestaan :( Kumpa asiat vielä kääntyisivät parhain päin. Lähetän paljon voimia raskaaseen elämänvaiheeseen <3

Joopa joo, kylläpä olisi kannattanut jättää posti tältä päivältä hakematta! Välillä tuntuu, että jotkut yrittävät ihan tahallaan hankaloittaa meidän elämää! Voin kuule ihan rehellisesti sanoa, että ei tarvitse, kyllä meillä riittää ihan oikeitakin ongelmia!!!

Sen verran rupes ärsyttämään taas kaikki, joten ehkä on parempi lopettaa kirjoittelu tältä päivältä. Kivaa hyytävänkylmää toukokuun viimeistä viikkoa teille jokaiselle :)