Eilen kävin vihdoin ja viimein nilkkani takia ortopedillä. Lääkäri ihmetteli miten olen voinut kävellä sillä normaalisti. Mitään murtumia siinä ei onneksi ollut, mutta jokaisen nivelen välissä oli paljon nestettä, joka kuulema selittää turpoamisen ja järjettömät kivut. Myös yksi jänne oli vaurioitunut, mutta ei poikki. Jänteitä ei kuulema mielellään aleta operoimaan, koska siinä on vaarana, että koko nilkka jäykistyy. Nyt yritetään saada fysioterapian avulla neste häviämään ja sen jälkeen katsotaan tilannetta uudestaan. Pitkä prosessi siis edessä. Plääh.

Kävin myös työterveyslääkärillä tämän meidän raskaan elämäntilanteen vuoksi ja sain lääkkeitä nukkumiseen ja lähetteen keskusteluapuun. Olen kyllä tosi tyytyväinen.

neiti oli vähän väliä mummolassa hoidossa, kiitos siitä äidilleni, ja ilta huipentui hoitolasten vanhemmille järjestettyyn kevät tempaukseen. Tänä aamuna käymme tutustumassa eskariin, jonka jälkeen pakkaamme auton ja suuntaamme minilomalle siskoni ja hänen perheensä mökille. Huippua <3

Kivaa keskiviikko päivää myös teille!