Hiihtolomaviikko on puolessa välissä, enkä oikein ole vielä edes tajunnut olevani lomalla. Koko ajan on ollut hirveästi kaikkea, eilen neitin hammaslääkäri ja myös oma lääkäri , jälleen kerran kipeän jalan takia. Lääkäri arveli, että kyseessä on jännevamma ja laittoi lähetteen ortopedille ja magneettikuvauksiin. Jonot kyseisiin hoitoihin on usean kuukauden mittaiset . Plääh. Eipä siis auta, kun jatkaa kivuliaan jalan kanssa elämistä.

Maanantaina kävimme neitin kanssa vanhempieni luona tervehtimässä omaa ihanaa mummoani. Olipa tosi kiva nähdä ja mummo on vielä niin pirteä, jaksaa tehdä käsitöitäkin, korkeasta iästään huolimatta <3

Loppu viikon sitten tukipojat viettävätkin luonamme, joten varsinaisesti loma on lomailtu. Vaikka ei tukilasten meillä olo tietenkään mitään samanlaista työtä ole kuin oikea työni, joten siinä mielessä lomailu siis jatkuu :)

Ulkona on ollut jo ihania keväisiä ja aurinkoisia päiviä, aamun -20 asteen pakkasista huolimatta. Kyllä se kevät tosiaan tulee.

Tänään aiomme ulkoilla, ehkä luistella tai mennä ainakin mäenlaskuun. Juuri sain silitettyä ison kasan vaatteita ja uudet ihanat siskoltani saadut keittiönverhot. Aamulla heräsin hirveän flunssaisena, mutta Finrexin teki tehtävänsä ja tällä hetkellä olo on lähes normaali.

Kivaa ja aurinkoista päivää kaikille teille <3