Ulkona paukkuu yli kahdenkymmenen asteen pakkanen. Onneksi sisällä on lämmintä, toisin kuin muutama päivä sitten, kun lämmityksessä oli vähän häikkää. Ihana kiireetön sunnuntai aamupäivä. Minun oma pikkuinen takka luo tunnelmaa, vaikkei lämpöä tuotakaan. Neiti leikkii kissojen kanssa ja rakentelee välillä isoilla pehmopaloilla erilaisia rakennelmia. 

Muutaman päivän jyllännyt flunssa tuntuu jo paremmalta, onneksi. Eilen kävimme neitin kanssa äitini syntymäpäivillä. Siellä tapasin myös suurimman osan sisaruksistani. Pikkuveljeni kävi viikolla kahvilla ja kävin myös itse katsomassa hänen uutta kotiaan. Rakastan kaikkia sisaruksiani ja vanhempiani äärettömän paljon, onneksi minulla on heidät kaikki <3

Esikoista on jo suuri ikävä. Emme ole nähneet kolmeen viikkoon :( Mutta hän on nyt hyvissä käsissä ja soittelemme lähes päivittäin. Olen niin ylpeä hänestä <3 Puhuin myös pitkästä aikaa poikien isän kanssa. Hän oli käynyt moikkaamassa esikoistamme ja minä menen ensi viikonloppuna.

Tänään aijon vaan olla ja nauttia elämän pienistä iloista. Otan joulupukilta saamani vihreät kuulat viereeni sohvalle, vedän jalkaan ihanat äitini tekemät villasukat jaaloiotan  jokin aika sitten ale-korista löytämäni kirjan " Rimakauhua ja rakkautta " tai sitten Antti Heikkisen " Kehvelin ". Toivon, ettei mikään pilaa tätä levollisesti alkanutta pakkas sunnuntaita.