Pikkuisemme täytti viikonloppuna jo yhden vuoden <3 Oih ja voih <3 Aika on mennyt ihan hurjan nopeasti. On ihanaa seurata hänen kasvuaan ja huimaa kehitystään. Hän on niin ihana ja täydellinen. Minun pieni prinsessani <3

Perjantaina kävimme neuvolassa. Painoa neitillä oli 10085 g ja pituutta 76 cm. Hyvin siis kasvaa oikealla käyrällään. Neuvolantäti oli ihan uusi meille, mutta kovasti neiti esitteli temppujaan ja taitojaan hänellekin, eikä vierastanut yhtään. Neuvolakorttissa luki näin : Suloinen tyttö. Puhuu paljon yksittäisiä sanoja. Kävelee ja juoksee topakasti. Pottailua harjoittelee. Kasvaa hyvin. Kehitys ikätasolla. Rintamaito+rasvaton maito.

No, tuo pottailu tosiaan on ihan harjoitus asteella, sellaisella että neiti käy pari kertaa viikossa housut jalassa siinä istumassa ja äkkiä pois, mutta kai sekin sitten on sitä harjoittelua :)

Rokotuksia tuli kaksi kappaletta, jätettiin siis se pneumokokki pois. MPR antaa myös suojan aivokalvontulehdusta vastaan, verenmyrkytykseen ja keuhkokuumeeseen on nyt kahden rokotteen suoja ja korvatulehduksiin ei ainakaan meillä tuosta apua ollut. Sen verran pisti miettimään ne kamalat tapaukset, joita kyseinen rokote oli aiheuttanut, joten en uskaltanut ottaa riskiä. Vaikka aina olen kaikki rokotteet jokaiselle lapselleni ottanut. Mutta nyt näin.

Ja sitten siihen kohokohtaan, elikkä synttärikemuihin :) Lauantai aamuna lauloimme neitille onnittelulaulun ja annoimme paketit. Ei hän juuri ymmärtänyt siitä aukaisusta mitään, mutta teltta oli aivan huippu juttu ja uudella työnnettävällä kolmipyöräiselläkin oli kiva isin kanssa käydä ajelemassa. Päivä oli tosi lämmin, n.26 astetta ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Päiväuniakin neiti malttoi nukkua 1,5 tuntia ja pysyi hyvällä tuulella iltaan asti. Vieraita riitti aamusta iltaan ja sunnuntaina juhlat jatkuivat. Yön tyttö nukkui todella levottomasti, varmaan mielessä pyöri kaikki synttäri hulinat :) Lahjoja tuli ihan hurjan paljon, housuja, bodeja, mekkoja, jarrusukkahousuja, sukkia, rahaa, lahjakortteja, hiekkaleluja, kirjoja, duploja, pehmokoira, peitto ja pussilakanasetti, nuppipalapeli, vauvanukke, pehmovihannekset, muistipeli, pieni leikkikeittiö ja ihana vedettävä ampiainen. Kaikki lahjat ovat olleet oikein mieluisia. Lelut ja kirjat neitille ja vaatteet äitille ;)

Ihana oli taas saada vieraaksi kaikki läheiset, perhe ja ystävät. On niin ihana aina huomata miten paljon ympärillä on rakastavia ihmisiä <3

Palaan noihin aijempiin kirjoituksiini myöhemmin, tämä on omistettu vaan iloisille asioille :)

Onnea vielä kerran, oma rakas lapseni <3