Takana kolme piikkiä,yksi kokonainen kynä,435 euroa Jäljellä 3 samanlaista kynää.Mun olo on hyvä.Piikitykset onnistuu helpommin,kun koskaan.Toi Gonal-F on huippu helppo,en edes tunne kun piikki uppoo makkaroihin. Jopa ihmettelen ja pyörittelen sitä kynää joka piikin jälkeen, kun luulen ettei sieltä edes mennyt ihon alle mitään,niin kivutonta ja huomaamatonta se on ollut. No,kohta tulee kaveriksi "jarru",se on sit varmaan yhtä kamala,kun orgalutran aikaisemmissa hoidoissa

Aamuisin maha on "hiljainen",eipä juuri tunnu mitään juilintoja tai merkkejä kasvavasta saaliista. Ei hyvä. Mutta onneksi iltaa kohden kolotukset, kuumotukset, juilinnat ja turvotukset saapuvat kehiin. Se antaa toivoa, että ehkäpä siellä kuitenkin jotain tapahtuu. Ja mitäänhän en voi enää enempää tehdä, joten en jaksa paniikoida samalla tavalla, kuin aijemmissa hoidoissa. Tuikin vaan kiltisti piikit joka ilta ja toivon ja rukoilen, että siellä kasvaisi meidän tulevan vauvan "ainekset".

Ei ole ollut päänsärkyä,ihanaa sekin. Eikä muitakaan kamaluuksia,mitä viimeksi oli. Näköharhoja, silmien sumenemista, tajunnan hiipumista, sydämentykytystä.Ja niitä ei nyt tarvitsisi tullakkaan. Näin on hyvä. Mieli on hurjan rauhallinen ja positiivinen. Siitä positiivisuudesta en tiedä onko se hyvä vai paha asia. Mutta asennoituipa lopputulokseen miten tahansa, positiivisin tai negatiivisin mielin, tulee hoidon epäonnistuminen kuitenkin olemaan surullisen musertavaa. Joten nyt, kun mieli on hyvä, aijon nauttia tästä ihan täysillä.

Kohta lähdetään katsomaan taas yhtä asuntoa,ihanaa. Se on ainakin päällisin puolin vielä enemmän mun unelmien talo,mitä se aijempi oli. Voi kun se olisi juuri se oikea!!!

Ja sitten on vielä kummipojan 1-vuotispartyt ( Sen,jolla on meidän vauvan nimi ) Ihana päästä moikkaamaan ja onnittelemaan häntä ja näkemään samalla muitakin tärkeitä ja ihania ihmisiä

Tänään on hyvä päivä ja olen siitä tosi kiitollinen