Toissapäivänä satoi vettä ihan kaatamalla. No, sehän ei ole keväällä ( eikä kesälläkään ) mikään ihme. Jossain vaiheessa päivää sade kuitenkin muuttui lumisateeksi. Maat olivat valkoiset vielä eilenkin. Hemmetti toukokuussa 😨 Nyt ulkona paistaa onneksi aurinko. Kylmähän siellä tietysti on, auton ikkunatkin ihan jäässä. Voi kun tulisi jo lämmin.

Tänään on neitin viimeinen etäopetuspäivä. Huomenna hän palaa takaisin kouluun. Toivottavasti kaikki menee hyvin,  eikä koronatartunnat ampaise hurjaan nousuun. Se jää nähtäväksi. Odotamme jo kumpikin, siis neiti ja minä, koulun alkamista. Ollaan välillä niin täynnä tätä yhdessäoloa, että koulupäivän ajan erillään olo tekee varmasti hyvää molemmille.

Kesä mietityttää. Koronan takia tietenkin. Joka kesä olemme käyneet neitin ja tukilasten kanssa kesälomareissussa. Nokkakiven huvipuisto sekä Visulahti on koluttu useana kesänä. Viime kesänä kävimme Tuurissa. Tänä vuonna en uskalla viedä lapsia mihinkään turisti kohteisiin. Koronan takia tietenkin. Joten nähtäväksi jää miten kesää vietetään.

Mutta näillä mennään. Nyt jatketaan neitin kanssa aamua koulutehtävien parissa. Mukavaa päivää teille 🌞