Vietimme viikonloppua ensimmäistä kertaa tukilasten kanssa. Perjantai aamun -30  asteen pakkanenkin lauhtui ihaniin ulkoilu lukemiin. Kävimme paikallisessa laskettelukeskuksessa pulkkamäessä, söimme eväitä ja kiipeilimme ihanalle lumivuorelle. Nautimme muutenkin loistavista ulkoilusäistä, saunoimme lumiämpäreiden kanssa ja vierailimme vanhempieni luona. Kaiken kaikkiaan viikonloppu meni hyvin ja innolla jo odotan seuraavaa kertaa. Juttelin lasten kanssa pitkän aikaa mummoista. Kerroin omasta ihanasta mummostani ja he kertoivat omistaan. Yhdeksän vuotias "erikoispoika" liittyi keskusteluun ja ilmoitti silmät loistaen, että hänen mummonsa nimi on Palvi-kinkku, heh. Hänellä on vaikeuksia nimetä tuttujakin asioita.

Olen jälleen ylityövapailla. Näitä on ihan vähän väliä, mutta kivahan se on viettää vapaita. Eilen kävimme neitin kanssa ensimmäistä kertaa luistelemassa. Puolitoista tuntia neiti köpötteli ympäri jäätä ja vielä vaan olisi halunnut jatkaa. Tänään sitten oltiin vuorostaan hiihtämässä ja yhtä kauan hän sivakoi taloa ympäri. Nytkin hän on isänsä kanssa luistelemassa. Ihanaa, kun tykkää noista molemmista, paljon on nykyään sellaisiakin lapsia joita ei talviliikunta kiinnosta yhtään.

Tänä aamuna sain kuulla järkyttävän uutisen, 7-vuotias poika oli jäänyt eilen auton alle lähi kaupungissamme ja kuollut :( Nämä lasten kuolemaan johtaneet onnettomuudet vetävät aina mielen hyvin surulliseksi. Tällä kertaa tämä onnettomuus kosketti erityisen paljon, kyseessä oli nimittäin kaverin / tuttavan lapsi :( Täytyy vaan toivoa heille paljon voimia ja jaksamista, itse en uskalla edes ajatella miten tuollaisesta voi selvitä...