Kyllä meillä on jo iso tyttö, niin ihana seuraneiti <3 Ollaan koko aamu leivottu hänen kanssaan. Ensin hän söi puolet minitomaateista, aina vaan kuului lattialta "lissää", sitten suuren määrän mustikoita ja vattuja, kokoajan "lissää"pyytäen :) Ruoka maistuu nykyään todella hyvin. Hän syö suunnattoman suuria annoksia ja oikeastaan kaikkea mitä vaan tarjotaan. Hyvin hän syö jo itsekin, mutta pääosin vielä syötellään ja kyllä siinä leluja/kirjoja edelleen katsotaan, mutta ruokahalu on kyllä hyvä. Tissiä hän saa pari kertaa päivässä ja odottaa sitä kyllä aina suurella innolla. Minun vauva <3 Nokkamukista on myös tavallinen maito ruennut kelpaamaan ja usein jopa pyytääkin sitä. " Anna mai".

Kahden sanan lauseita on ruennut tulemaan jo päivittäin...Ottaa vettä, anna millon mitäkin, ei syö, ei ota...yms. Huvittavinta on aina kaupassa, kun neiti pyytää/vaatii ostamaan omenan. Sorruin siihen loppukesästä, se kun teki kauppa reissusta niin hiljaisia, kun neiti keskittyi omenaansa. Nykyisin hän vaatii sen myös, puraisee kerran ja sanoo " ei syö", siinä sitten on joka kerta kotiin tuomisina kerran puraistu omena. Enää en sitä kyllä osta.

Kotihommiin saan aina ihanan ja ahkeran pikkuapulaisen. Hän on innolla mukana ihan kaikessa. Nykyisin lempipuuha on perunoiden kuoriminen. Neiti seisoo vieressä tuolilla ja laittaa kuoritut perunat kattilaan, puraisee jokaista, kastelee AINA hihansa. Mutta hauskaa se on ja sehän on pääasia. :)

Ulkona tyttö viihtyy myös. Hän nauttii lenkillä käynnistä, kun saa istua omissa rattaissaan, yksin! Hänen suurin ja oikeastaan ainoa tiukkapaikka hoitopäivän aikana on se, kun liikutaan kaksostenrattailla ja hän joutuu ottamaan kaverin viereensä. Voi sitä taistelua ja ihan joka kerta sama juttu.Liukumäkeä on edelleen kiva laskea, kiikussa käydä muutaman sekunnin ajan, hiekkahommat kiinnostavat myös. Isoveljen sählymailat ja pallot on kiva levitellä pitkin pihoja, kantojen päälle kiipeäminen on ihan huippua ja se kun saa vaan vaeltaa ympäriinsä ja tutkia mitä kaikkea ihanaa ulkoa löytyykään.

Sisällä ruuanlaitto on suosikkipuuhia. Me saadaankin kokoajan syödä ja juoda jotakin :) Kissojen kiipeilyteline taitaa tulla kakkosena ja kiipeily yleensäkin ja pallotkin ovat taas leikeissä mukana. Kokoajan hän tekee jotain, koskaan ei malta olla paikallaan muutamaa minuuttia kauempaa.

Yöt sujuu kohtalaisesti. Tai hyvin ne sujuu, kun miettii mitä kaaosta kaikki oli reilu kuukausi sitten. Tyttö nukkuu yleensä heräämättä jonnekin klo 3-5, silloin joko öhkii, ähkii, itkee pienen hetken pyytää tuttiaan ja harsoaan ja nukahtaa tai sitten valvotaan parikin tuntia kiukkuavan neitin kanssa. Mutta kyllä tämä ihan luksusta on, kun saa itsekin nukkua useamman tunnin putkeen ja ihana on, kun ei tarvitse enää syötellä häntä öisin. Monena yönä hän kömpii kainalooni, nyyh, niin ihanaa ja liikuttavaa. Viime yönäkin hän nukkui tosi hyvin, yski kerran putkeen varmaan puoli tuntia, mutta muuten nukkui ja kömpi sitten omasta sängystään minun kainalooni joskus viiden jälkeen aamulla ja tuhisi siinä seitsemään asti. Maailman ihanin rakkauspakkaus <3

Siinäpä neitin tämän hetkisiä kuulumisia, nyt jatkamaan kotihommia, neiti on ulkoilemassa isänsä kanssa.