Toinen lomaviikko alkaa olla lopuillaan. Aika on mennyt nopeasti, mutta luulen kyllä että neljän viikon kuluttua on jo ihan kiva palata arkeen. Tällä viikolla olemme ulkoilleet lähes kokoajan. Kelit on kyllä suosineet lomilijoita, tälläkin hetkellä ulkona on paahtavan kuuma. Kävimme neitin ja koiran kanssa ihastelemassa naapurissa asustavia lehmiä. Vaikka asumme suunnilleen keskellä kirkonkylää, ei lähi maatilalle ole matkaa kuin kilometrin verran. Neiti on käynyt uimassa melkein päivittäin. Mieheni ei vielä ole lomalla ja onkin tehnyt tällä viikolla pitkiä päiviä. Ehkäpä jo ensi viikolla hänkin saa lomailla.

Itse olen ollut jotenkin hurjan väsynyt. Allapäin. Eilen varsinkin oli aika raskas päivä, mutta tänään taas jaksaa hymyillä. Jälleen sain kuulla eilen yhden iloisen uutisen ystävältäni <3 Tuntuu hassulta puhua monen ystäväni kanssa raskausasioista tuntematta enää itse yhtään kaipuuta raskaus- ja vauva-aikaan. Ihanaa, kun peräti viisi vauvaa syntyy lähipiiriin ja lisää sopii :)

Tänään pakastimme neidin kanssa jo yhden laatikollisen mansikoita. Aika monta tosin tuli myös syötyä. Kyllä tuoreet mansikat vaan on niiiiiiin hyviä. Myös metsämansikoita olemme löytäneet jo muutamia, suurin osa tosin on vielä raakoja. Monta kertaa päivässä neiti pyytää kuppi kädessään, että lähtisimme katsomaan joko uusia mansikoita olisi kypsynyt.

Kohta saapuvat tukipojat meidän iloksi ja alkaakin reilu viikon mittainen "putki" heidän kanssaan. Tosin lapset vaihtuvat kyllä välillä toisiin tukilapsiin :) Kivaa saada heidät taas tänne! Huomenna olisi tarkoitus lähteä käymään reissussa, on luvattu tämän kesän lähes lämpimintä päivää. Toinen reissu tehdään sitten myöhemmin kesällä ja suunnitteilla on myös käydä tapaamassa lapsettomuushoitoaikojen kamuja, näillä näkymin Jyväskylässä. Kerran olen osan heistä tavannut neitiä odottaessani ja nyt odotan kyllä innolla uutta tapaamista <3 Myös kesäteatterit kuuluvat kesäsuunnitelmiin :) Täytyy taas mainita, että on tämä kesäkin ihan mukavaa aikaa :)

Hauskaa ja auringonpaisteista viikonloppua teille kaikille!