Kylläpä oli yö taas aikamoinen, toooooooosi levottomasti tyttö nukkui, höh.

Aamutoimet tehtiin normaalisti ja sit leikkimään. Näin viikonloppuna, kun herätään seiskalta, ei pikkukakkosta vielä edes tule ja ei ne muut lastenohjelmat kiinnosta yhtään, mut onneks mies on kotona niin saan hetken istua aina tässä koneella :)

Hyvin tyty viihtyi lattialla, kun me miehen kanssa siellä seurana oltiin. Ja pungertaa itseään istumaan ( jää tosin vielä useimmiten sellaiseen ihme könötykseen ) ja siitä lelukoria vasten seisomaan, ihan kokoajan.

Ruokailu entiseen malliin, aamupalasta taidan oikeasti luopua nyt ihan kokonaan. Ja vaunulenkille normaalisti kahdentoista maissa. Klo14.15 sitten naapurissa alettiin kaataa puita, joten siihempä sitten herättiin. Onneksi kuitenkin nukkui ihan hyvän mittaiset unet.

Iltapäivä taas normaalisti leikkejä lattialla, välillä tyttö kiikkui vauvakiikussa ( Ihanaa puuhaa ), välillä rullasi kauhealla vauhdilla mm.kissojen perässä kävelytuolillaan ja välillä könysi sylissä niitä märkiä pusujaan jaellen <3

Päivällinen meni alas taas miljoona kertaa lounasta paremmin ja vierekkäin nukuttiin taas iltaunet <3 Sen jälkeen tyttö lähtikin isänsä kanssa vaunuajelulle ja olivat he piipahtaneet myös mummia moikkaamassa. Minä ajattelin nukkua sen ajan, mutta en sitten malttanutkaan ja se kyllä kostauti viime yönä :0

Iltahommat normaalisti ja yhdeksältä nukkumaan <3

Viime yö olikin sitten jotain ihan järkkyä. Tyttö valvoi klo 1.30-4.30 ja muutenkin nukkui ihan hurjan levottomasti, itkikin vähän väliä. Oma nukkuminen oli siis tosi vähäistä ja nyt tuntuu, että päänsärky on kamalampaa kuin ikinä ennen :( Mutta saimpas vietyä tämän haasteen kunnialla loppuun. Kivaa oli, vaikka aika työlästäkin :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kamut :)