Taas on viikko jo lopuillaan ja tänään on saatu nauttia ihanasta kevät päivästä. Aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteita on useita. Ihana kevät!

Alkuviikosta kävimme neitin ja hoitolasten ja yhden ystäväni kanssa jälleen kerran laskettelurinteillä mäenlaskussa. Paistoimme myös makkaraa ja söimme muutenkin eväitä. Kivaa oli. samana päivänä myös sain ihania vieraita, siskoni tyttö vauvansa kanssa kävi meitä tervehtimässä. Sellainen pieni 8 kk ikäinen päivänsäde pelastaa aina synkimmänkin päivän <3

Eilen avattiin myös tämän kevään pyöräilykausi ja kohta pitäisi taas lähteä neitin kanssa ajelulle. Minä ja neiti vaan ollaan kumpikin niin äkkipikaisia ja helposti hermostuvia, että ssa nähdä mitä siitä taas tulee.

Tänään on mietitty esimiehen kanssa tulevaa kesälomaa. Tiimivastaavan pestini päättyy toukokuussa ja alkaa valmistautuminen hoitoryhmän muutokseen. Siis mihin tämä aika katoaa? Talvi meni kyllä yhdessä hujauksessa ja oikeasti kohta on jo kesä. Tuntuu, että joulukin oli vasta ihan äsken. Lunta on vielä paljon jäljellä, mutta tiet ovat jo sulaneet, piha ja puistot täynnä vesilammikoita ja kurahousuja saa kiskoa lasten jalkaan joka ulkoilussa. Niinkuin joka kevät :) Nämä vuodenajan vaihtelut on vaan niiiiiiin ihania :)

Yhtenä iltana olin menossa neitin kanssa nukkumaan. Olin jo lukenut iltasadut ja pötköttelimme hiljaa sängyssä, kun neiti kysyi lähes kuiskaten " Äiti, tekeekö kalja kömpelöks? ". Kysyin ihmetellen mistä neiti oli saanut tällaista päähänsä. Hoitopoika kuulema oli kertonut ja leikki jota he olivat iltapäivällä meillä leikkineet, jossa siis kaatuilivat pitkin lattioita ja törmäilivät seiniin ja hauskaa tietysti oli ja kun kysyin mitä he oikein leikkivät, sain vastaukseksi vain naurua, oli kuulema humalassaoloa. Niin ne vaan tulee sellaisetkin asiat esille, vaikka meillä ei kaljaa juodakaan. Ja tottahan se on, että kalja tekee kömpelöksi :) Toinen tuttu lapsi oli käynyt vanhempiensa kanssa läheisessä baarissa kaljoilla. Siis vanhemmat joivat kaljat ja lapsi istui vieressä. Tuntuu vaan jotenkin hurjalta, vaikka en tiedä miten moni niin toimii. Täytyy taas olla onnellinen, ettei kyseinen aine kuulu enää meidän elämään.

Mukavaa loppuviikkoa!