Lomailua takana neljä viikkoa :) Alkuviikosta tuntui jo siltä, että en jaksa enää yhtään, mutta siitä se taas lähti lomailu sujumaan ja nyt tuntuu oikein mukavalta olla edelleen lomalla :)

Joka päivä satoi taas vettä. Alku viikko oli vielä hirvittävän kylmä, mutta loppu viikosta sade ei enää haitannut, kun ilma oli kuitenkin lämmintä. Kaverimme tuli meille kyläilemään keskiviikkona. Heitimme jälleen tikkaa ja neitin kanssa on pelattu ainakin sata kertaa krokettia. Siitä tuli hetkessä neitin lempipuuha ja hän onkin siinä jo oikein taitava. Mieheni, kaverimme ja neiti kävivät useita kertoja veneilemässä, kerran samalla myös onkien. Saimme veneen lainaksi kummisetältäni ja hyvin on neitikin viihtynyt vesillä ja eiköhän sinne tälläkin viikolla lähdetä niin, että minäkin pääsen mukaan :)

Kävin itse myös ensimmäistä kertaa tänä kesänä terassilla. Ja aika moneen kesään ensimmäistä kertaa :) Pubi tosin oli kiinni ja istuin vaan aurinkoisella terassilla ystäväni seurana, kun hän kasteli kukkia ja puuhaili muita juttuja :) On se jännä, ettei sitä oikeasti yhtään kaipaa niitä aikoja, kun terasseilla / baareissa viihtyi välillä liiankin hyvin.

Kävimme neitin kanssa myös pari kertaa vanhempieni luona. Toisella kerralla siellä oli myös minun mummoni ja kiva oli nähdä ja aina siellä on mukava vierailla <3 Äitini toi ison kasan ihania vattuja, joista leivoinkin heti vattupiirakan. Tosin täytyy myöntää, että se olisi ehkä ollut parempaa, jos olisin muistanut laittaa taikinaan myös rasvaa :) No, uusi yritys piakoin :) Sain myös loput mansikat pakastettua ja vieläpä ihan kohtuu hinnalla ja siinä samalla sulatettua pakastimen. Hurjaa missä hinnoissa mansikat nyt ovat, jopa 70 euroa laatikolta!!! Nyt onkin sitten ensi talven kaikki marjat pakastimessa. Neiti sai mukaansa vanhempieni luota meidän vanhan nukkekodin ja se onkin ollut kovassa käytössä koko viikon. Ihme, ettei neiti ole lainkaan kaivannut leikkikavereita, vaikka luulin tukilasten lähdettyä, että aika käy todella pitkäksi.

Perjantaina kävimme juhlimassa hoitotyttöni 3-vuotis syntymäpäiviä. Oli aika hienon kuuloista, kun pienelle juhlijalle laulettiin onnittelulaulu peräti neljällä eri kielellä. Sieltä sitten mukaamme lähtivät hoitopoikani ja hänen äitinsä ja hauskaa oli kaveruksilla leikkiä useamman tunnin ajan. Tosin mehiläisen / kimalaisen / jonkun muun pörriäisen pisto sai neitin lähes pakokauhun valtaan. Alkuviikosta häntä pisti ilmeisesti paarma, joka myös aiheutti suuren itku kohtauksen. Jospa nämä nyt loppuisivat tältä kesältä.

Lauantaina kävin taas tuttuun tapaan mökillä ja vein samalla kaverimme kotiinsa. Ei ole oikein ilmat suosineet mökkireissujani, aina on satanut tai ollut muuten kylmä, kun olen siellä käynyt, joten ihanat uintireissuni mökkirannasta ovat jääneet yhteen kertaan. Mutta toivossa on hyvä elää, ehkäpä jo tällä viikolla pääsen taas uimaan.

Eilen kävimme äitini, ystäväni ja hänen äitinsä kanssa katsomassa kesäteatteriesityksen Karavaanarit ja oli kyllä tosi hyvä. Suosittelen ehdottomasti, mikäli vaan täällä savon sydämessä liikutte :) Neiti jäi kotiin isänsä kanssa ja he olivatkin käyneet Hoplopissa.

Sain eilen myös työtarjouksen :0 Mielenkiintoisen ja houkuttelevan, mutta taitaa olla liian monta mutkaa matkassa...

Mutta eikun vaan kaikille mukavaa alkanutta viikkoa, saa nähdä mitä kivaa tämä viikko tuo tullessaan :)