Tuntuu, että näitä maanantai aamuja on viikossa paljon enemmän kuin yksi. Aina vaan ollaan maanantaissa. Ulkona on hurjan kylmä. Ihanan ja helteisen kuukauden jälkeen tuntuu ihan syksyltä. Mutta jospa se siitä taas jossain vaiheessa lämpenee. Oikeastaan on ihan kivaa pitkästä aikaa pukea päälle " tavalliset vaatteet " hellevaatteiden sijaan :)

Viikonloppuna kävimme neitin ja naapurin tytön kanssa retkellä uimarannalla ja äitini kanssa kahvilla hyvän ystäväni vauvaa katsomassa. Kovasti oli jo pikkuinen kasvanut <3 Muuten viikonloppu meni ihan vaan oleskellessa ja lepäillessä, seuraava vapaa viikonloppu taitaa olla juhannuksena.

Siskoni perheessä eletään huolestuttavia aikoja ja toivon sydämeni pohjasta, että hänen miehensä saa huomisessa lääkärintarkastuksessa hyviä uutisia. Tällä viikolla odotan myös itse pelonsekaisin tuntein erästä puhelua. Se puhelu tulee joko kääntämään asiat parempaan suuntaan tai sitten sen puhelun myötä matto vetäistään jalkojeni alta ja lujaa.

Yksi hoitolapsistani aloitti jo koko kesän kestävän kesälomansa, toisten kanssa pitäisi vielä jaksaa neljä pitkää viikkoa. Olen kyllä jo niin loman tarpeessa, ettei työnteko jaksaisi kiinnostaa enää yhtään. Mutta ei auta kuin jotenkin vaan jaksaa.

Kivaa alkanutta kesäkuun viikkoa teille kaikille <3