Hui hai kevät, ulkona sataa LUNTA, eikä mitään pientä hiutaletta, vaan iiisoja riekaleita ja sitä on yön aikana tullut jo useita senttejä. Ihan kuin jouluaamu. Neitikin sanoi herättyään, että taisi tullakin joulu kesän sijaan. Jouluhan onkin ihan parasta vuodessa, mutta kyllä olisi kiva viettää lämmin ja aurinkoinen kesä näin pitkän talven jälkeen. Entistä luntakin on vielä yllättävän paljon, ainakin meidän pihalla, eikä uusi lumen tulo enää paljon mieltä lämmitä. Mutta minkäs teet, näillä mennään ja voidaanhan me lasten kanssa tehdä vaikka lumiukkoja näin muutama päivä ennen vappua :)

Väsyttää ihan hurjasti, viikko on ollut jotenkin alakuloinen ja väsyttävä. Eilinen ilta meni koulutuksessa, vaikka koulutus olikin hyvä, silti arki-illan työmenot väsyttävät. Kirjan luku on ollut monta päivää tauolla ja jo kolme uutta kirjaa odottelee valmiina hyllyssä. Jospa sitä tänään taas jaksaisi tarttua tuohon Marko Jantusen elämän tarinaan. 

Tänään on taas vähän kurjempien asioiden hoitopäivä :( Kymmeneltä " pääsen " taas soittelemaan, kun tietyt virastot aukeavat. Olen elämäni aikana joutunut hoitamaan kamalasti kaikkia karmeita puhelinsoittoja ja koskaan nämä ei näköjään helpommaksi muutu. Huokaus. 

Nuorempi täysi-ikäiseni teloi eilen koulussa sorvatessaan kätensä. Nyt sitten täytyy ajella käsipuolena tuolla lumituiskussa. Onneksi hän kuitenkin on nyt sairaslomalla, niin jospa lumet ennättäisivät päivän aikana sulaa ennen kuin hän herää ja lähtee liikenteeseen. En muistanutkaan miten sitä koko ajan pelkää, kun lapsi ajokortin saa. Huoli on hirveä ja tekisi mieli vähän väliä soittaa ja kysyä onko kaikki kunnossa :/ Ehkä tämä kuitenkin nyt toisella kerralla on jo ihan pikkuisen helpompaa.

Kyllä se tämä naisena olokin on ihanaa. Koko ajan jotain ihme tuntemuksia siellä sun täällä, mielialat hyppii kierron mukaan ja nämä kuukauden " ihanimmat " päivät, kun tekis mieli raivota ja karjua ihan jokaiselle, voisin kyllä ilomielin jättää välistä. Päänsärky on aina niin hirveä, etten oikeastaan pysty tekemään mitään, ainakaan kunnolla. Pakolliset asiat hoituu, vaikka nekin naama irveessä. Plääh.

Mutta nyt ulkoilemaan talviseen huhtikuuhun, mukavaa päivää teille <3