Huh, huh, alkaa jo väsyttää nämä viikko päivitykset, mutta kirjoittelen nyt, kun olen kerran aloittanut. Takana siis viisi loma viikkoa. Yksi vielä jäljellä.

Maanantaina sain iiiiihanan uuden " perheenjäsenen", pianon!!! Voi ihanuus!!! Ihan mielettömän hauskaa on ollut viritellä lapsuuden harrastusta uudelleen eloon ja muksut tykkää myös :) Miehen kanssa aiheesta saatiin ensimmäinen kunnon riita loman aikana aikaiseksi juuri kyseisestä kapistuksesta. Tuli taas niin kaunista tekstiä ja ihania hellyttelynimiä miehen suusta, että teki jo mieli sanoa itsekin pahasti, mutta tyydyin vaan sanomaan, että unohda koko juttu, en tarvitse pianoa, tosin hieman terästetyillä sanoilla. Mutta siellä se nyt kuitenkin töröttää aitiopaikalla takkahuoneessa ja on mieskin sitä jo usein pimputellut. Täytyy kyllä todeta, että pianot painaa ihan järkyttävän paljon :0 Onneksi ystäväni mies saatiin kantoavuksi ja minä sain tavata ihanaa ystävääni ja heidän lapsiaan <3 Pianon haku reissulla pääsin myös kirppari kierrokselle, löysin neitille kumpparit ja luistimet :)

Tiistaina olikin tuo edellisen päivityksen paha päivä. Siihen ei siis mitään lisättävää. Paitsi illalla sain piristystä ankeaan päivään, kun samainen ystäväni lapsineen saapui meitä viihdyttämään miesten tehdessä autoremonttia :)

Keskiviikkona kävimme hakemassa siskoni vanhimman tytön, minun kummityttöni, ja hänen isänsä meille vierailulle. Pelasimme yhdessä korttia ja nautimme kahvipöydän antimista. Mieheni vei sitten kummityttöni isän takaisin kotiinsa ja tämä neitokainen jäi meille yökylään. Hänen kaksi pikkuveljeään saapui sitten iltapäivällä. Kävimme toisen ystäväni kanssa uimarannalla, leikkipuistossa ja grillasimme omalla pihalla. Mukana seitsemän lasta :) Kivaa oli, mutta aiheen mentyä sisäilmongelmiin, tunnelma latistui kovin. Ystäväni on sisäilmasairas ja en vaan aina jaksa kyseistä aihetta :/ Ilta meni siskon lapsieni ja neitin kanssa pelaillessa ja muuten vaan oleillessa ja yövieraat nukkuivat hyvin yönsä touhukkaan päivän jälkeen.

Torstai aamuna olikin sitten neitin 4-vuotis neuvola. Yövieraamme menivät siksi aikaa äitini luo, mummolaan siis. Neuvolassa käytiin ensin läpi parisuhdettamme, kääk. Kovin oli hiljaista, kun terveydenhoitaja kysyi miten järjestämme vanhempien keskeistä yhteistä aikaa? Ööö, siis mitä se on? Me ei olla käyty yhtään missään, tai tehty yhtään mitään pelkästään kahdestaan neitin syntymän jälkeen :0 Kuulostaa varmaan aika hurjalta ja sitähän se tietysti onkin. Enää ei varmasti edes osattaisi olla ihan vaan kahdestaan :( Neiti jäi sitten yksin tekemään neuvola juttuja ja me odoteltiin aulassa. Hyvin oli hommat sujunut ilman meitäkin ja iloinen neiti odotteli meitä huoneessa. Painoa neitillä oli 16,7 kg ja pituutta 101,5 cm. Piirustukset, leikkaaminen, värien tunteminen, hyppiminen yhdellä jalalla, virheiden etsiminen kuvasta, näön ja kuulon tutkiminen ja kaikki muukin oli sujunut oikein hyvin. Reipas tyttö, joka pärjää hyvin asiassa kuin asiassa, luki neuvolakortissa. Rokotus annettiin sitten ihan viimeisenä, itkuhan siinä tietysti tuli ja pitkin iltaa käsi oli kipeä, mutta reippaasti neiti siitäkin selvisi. Yövieraat lähtivät sitten puolen päivän aikaan kotiinsa ja me vaan hengailtiin jotain tässä kotona. Ilmat ovat olleet hyvin vaihtelevia tälläkin viikolla, välillä on kiskottu takkia päälle ja välillä uimapukua. Sitähän se suomen kesä on :)

Perjantai aamuna syntyi ystäväni pieni mutruhuuli, suloinen poikavauva <3 Voi miten odotan, että pääsen katsomaan sitä pientä ihmettä <3 Iltapäivällä sitten saapuivat jälleen tukimuksut iloksemme. 

Lauantaina kävimme lasten kanssa poimimassa vattuja, leikkipuistossa ja ulkoilimme oikeastaan koko muun päivän omalla pihalla. Ja tietysti päivällä piipahdimme taas mökillä ja kävimme hakemassa lasten pihakalusteet tuonne leikkimökin eteen. Löysin ne kirpparin  " annetaan " palstalta ja oikein ovat sopivat meidän pihaan :)

Sunnuntai aamuna sitten kesän kohokohta ( siis ainakin lasten mielestä ) oli lähtö Visulahteen. Automatka oli aika hermoja raastava, kun kolme malttamatonta lasta tappeli jokaikisestä asiasta takapenkillä, mutta perille päästyämme kaikki erimielisyydet unohtuivat. Ilma oli ihanan lämmin, 24 astetta ja aurinko paistoi juuri sopivasti. Lapset kävivät innoissaan lähes kaikissa vempeleissä; Pomppulinnoissa, köysiradalla, tivolihärveleissä, isossa liukumäessä, polkuveneissä, sähköautoissa, Hoplopin kaltaisessa sisäpuistossa ja tietysti vesipuistossa ja vahakabinetissa. Päivä oli tosi kiva ja vauhdikas ja kotimatka sujui yllättävänkin hyvin. Kotiin saapui iloinen ja väsynyt joukko, eikä kyllä tarvinnut lasten paljon unta houkutella, oli muuten neitin ensimmäinen päivä lähes neljään vuoteen, ettei hän nukkunut lainkaan päiväunia :) Itse tietysti valvoin sitten paljonkin yöllä, mutta sehän nyt ei ole uutta.

Tästä se lähtee siis viimeinen lomaviikko ja hellettä olisi luvassa :) Siispä oikein mukavaa helleviikkoa kaikille teille <3