Päätetään tämä loma viikko hieman hauskempiin tunnelmiin. Tässä siis koottuja lausahduksia omien lasteni elämästä <3

 

Esikoinen 2v. Olimme yötä mökillä. Nukuimme aitassa. Isäsi tuli meitä seuraavana päivänä hakemaan ja kysyi missä nukuit. Vastasit iloisesti, että " Siellä ojassa ".

Esikoinen 2v3kk. Olit syönyt paljon punajuuria ja pissikin oli punaista. Vilkaisit pottaan ja tokaisit " Höh, oon näköjään juonut mehua ".

Esikoinen 3v. Olitte ulkona isäsi ja veljesi kanssa. Veljesi meni paikkaan missä oli paljon muurahaisia. Isäsi nosti hänet kiireesti pois ja sanoi " Hyi miten paljon kusiaisia ". Juoksit kiireesti sisälle ja kerroit minulle tohkeissasi " Äiti, äiti, takapihalla on kauheesti kusipäitä ". :)

 

Keskimmäinen 1v.8kk. Kuljit ympäri kotia ja huokailit syvään  hokien " Kokoajan kiukkuan, kokoajan kiukkuan ".

Keskimmäinen 3v. Oltiin ensimmäistä kertaa sinä kesänä järvessä uimassa. Vesi oli vielä hurjan kylmää. Otit vauhtia korkealta mäeltä asti, tarkoituksena vain juosta rantaveteen räiskytellen, mutta kompastuitkin vedessä ja menit kokonaan veden alle. Nousit kylmästä vedestä ja tokaisit " No, tulipahan ainakin sukellettua ".

Keskimmäinen 3v. 3kk. Kuljimme tienreunassa, kun poliisiauto ajoi ohitse. Tuijotit sitä hievahtamatta ja sanoit " Äiti, poliisit huomasivat minut ", selitin sinulle, että eihän se mitään haittaa, jolloin kysyit ihmeissäsi " Mutta miksi ne eivät sitten lähteneet jahtaamaan minua? ". Heh, sellainen kuva siis poliisisetistä :)

 

Kuopus 1v.10kk. Kysyin sinulta aamupalapöydässä, että otatko leipää? Vastasit hyvin topakasti, että " En, minä tukehdun siihen ".

Kuopus 1v.10kk Telkkarissa pyöri K-kaupan mainos, jossa laulettiin " Kauppias hoitaa homman ", sinä lauloit sen aina mukana kovalla äänellä, mutta vähän eri sanoin " Kauppias hoitaa mummon ".

Kuopus 3v. Oltiin menossa nukkumaan. Sanoit sängyssä, että et taida saada unta. Kerroin sinulla, että ei meillä oikein ole vaihtoehtoja, koska yöllä kuuluu nukkua. Huokaisit syvään ja tokaisit " No, eipä sitten auta kun kärvistellä ".

Kuopus 3v.2kk. Paikkakunnallemme avattiin maahanmuuttajien vastaanottokeskus. Olit isäsi ja koiran kanssa siellä lenkillä ja kotiin palatessasi kerroit ihmeissäsi " Äiti, ei siellä kyllä näkynyt yhtään alkuasukasta ".

Kuopus 3v.3kk. Käytiin viemässä pyhäinpäivänä kynttilöitä haudoille. Olit hyvin hiljainen ja mietteliäs. Viimein sanoit hieman pettyneellä äänellä " Äiti, eihän siellä laitettukaan ihmisiä multaan ".

Mukavaa syksyn jatkoa teille jokaiselle <3